کد خبر: 1134248
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
رئیس صنف جایگاهداران کشور گفت: در زلزله خوی آسیب گسترده به جایگاه‌های عرضه سوخت نداشتیم و توزیع سوخت در این منطقه بی وقفه جریان دارد.

اسدالله قلیزاده  با اشاره به آخریم وضعیت توزیع سوخت در مناطق زلزله‌زده، اظهار کرد: هیچ مشکلی وجود ندارد و مردم می‌توانند هرنوع درخواست و مشکلات خود را به شماره تلفن‌های ۰۹۶۲۷ و ۷۷۵۲۲۶۷۸ اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در ساعات اولیه زلزله با افزایش مراجعات مردم به جایگاه‌ها و ایجاد ترافیک و صف‌ها را شاهد بودیم، ولی خوشبختانه اکثر مراجعین سوخت دریافت کرده‌اند و مدیریت بحران و ارسال فراورده به خوی و مناطق زلزله‌زده با تدابیر ویژه مقامات کشوری و استانی و مسئولین شرکت‌های تابعه وزارت نفت جریان دارد و امیدواریم همچنان پایدار ادامه داشته باشد.

به گفته رئیس صنف جایگاهداران کشور روال توزیع در مدار است و آسیب‌های احتمالی سریعا رفع می‌شود.

 شب گذشته ۸ بهمن ۱۴۰۱ در ساعت ۲۱:۴۴ زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر حوالی شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی را لرزاند و این زمین لرزه در بیشتر شهر‌های شمال غرب ایران احساس شده است.


منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار