کد خبر: 1130407
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
«سفیر سردار» منتشر شد کتاب «سفیر سردار»؛ خاطرات پایگاه‌های بسیج در طرح ملی شهید سلیمانی(مقابله با کرونا) به قلم جمعی از نویسندگان و توسط انتشارات «راه یار» و با مشارکت دانشگاه امام حسین(ع) چاپ و روانه بازار نشر شد.

کتاب «سفیر سردار»؛ خاطرات پایگاه‌های بسیج در طرح ملی شهید سلیمانی(مقابله با کرونا) به قلم جمعی از نویسندگان و توسط انتشارات «راه یار» و با مشارکت دانشگاه امام حسین(ع) و پژوهشکده شهید صدر و مرکز مطالعات ژرفا چاپ و روانه بازار نشر شد.

نهاد بسیج مستضعفین از ابتدای انقلاب اسلامی در مواجهه با بحران تسخیر لانه جاسوسی و احتمال حمله نظامی آمریکا شکل گرفت و بعد هم در بحران‌های حاد کشور بیشتر به چشم آمد. جنگ که آغاز شد و کار بالا گرفت، این بسیج بود که نیروهای داوطلب مردمی‌اش را روانه جبهه‌ها کرد. وقتی قطعنامه پایان جنگ صادر شد، این بسیج دانشجو و طلبه بود که مأموریت تبیین چارچوب‌های اسلام ناب از اسلام آمریکایی را برای آحاد مردم به عهده گرفت. در ابتدای دهه 70، برای حفظ سلامتی مردم در واکسیناسیون عمومی فلج اطفال ورود کرد. در دهه 80 بار خدمت‌رسانی به مناطق محروم را در قالب حرکت‌های جهادی سازماندهی کرد. و این بار در بحران پایانی دهه 90 و در آستانه ورود به قرن جدید، باز هم این نیروی بسیجی بود که بدون ادعا برای دفاع از سلامت مردم وارد میدان شد.

آنچه در این کتاب با آن مواجهیم ابعاد و وجوهی از مدیریت متمایز بسیج در طرح ملی شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا است.

بنابرین گزارش کتاب «سفیر سردار» که تحقیق آن برعهده مرضیه هاشمی و نگارش آن توسط صورت گرفته است در 152صفحه، شمارگان 1000نسخه و قیمت 45هزار تومان توسط انتشارات راه یار منتشر شده است و علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را علاوه بر کتابفروشی‌ها، از سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir تهیه کنند.

لازم به ذکر است پیش از این کتاب‌های «جهاد در قرنطینه»، «نوبت شماست»، «به چند خیاط ماهر نیازمندیم»، «نذر نفس» و «هفت‌خان شستن» نیز توسط این ناشر درباره «مدافعان سلامت» و فعالیت‌های جهادی در مقابله با شیوع بیماری کرونا منتشر شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار