کد خبر: 1126846
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰

رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از افزایش دو برابری دانشجویان خارجی از قریب به ۱۲۰ ملیت تا سه سال آینده خبر داد.
هاشم داداش‌پور، رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه‌ها برای ماندگاری دانشجویان بین‌الملل و شتاب برای بین‌المللی شدن در منطقه و جهان باید تعاملات و تبادلات علمی خود را افزایش دهند. جایگاه علمی برخی از دانشگاه‌های کشور در سطح جهانی و بر اساس ارزیابی‌های مؤسسات معتبر دنیا در رتبه‌های خیلی خوبی قرار دارد و ظرفیت جذب دانشجو و موقعیت بین‌المللی شدن را دارند. دانشگاه‌ها باید در این حوزه بازتعریفی صورت دهند و تعاملات خود را حداکثری کنند و تنوع جذب دانشجویان از کشور‌های مختلف جهان را در اولویت قرار دهند. وی برگزاری المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان بین‌الملل را در راستای شناخت بیشتر دانشجویان خارجی از ظرفیت‌های ایران و ایجاد انگیزه میان آنان برشمرد.
داداش‌پور از افزایش دو برابری دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های ایران از قریب به ۱۲۰ ملیت تا سه سال آینده خبر داد. وی در ادامه افزود: سازمان امور دانشجویان از ورزش‌هایی که مورد استقبال دانشجویان باشد، حمایت لازم را مبذول خواهد کرد. طی یک‌سال اخیر کمک‌های مالی خوبی از اتاق‌های تندرستی، سالن‌های بدنسازی، زمین‌های چمن مصنوعی و طبیعی فوتبال و پیست دوچرخه‌سواری به عمل آمده‌است. داداش‌پور ادامه داد: به دلیل پیشگیری از آسیب‌های جسمی و حرکتی در میان دختران، فضا‌های ورزشی چند منظوره در خوابگاه‌ها از اولویت‌های سازمان امور دانشجویان محسوب می‌شود و دانشگاه‌ها در این عرصه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار