کد خبر: 1124249
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خبرداد
تعویق ۱۰ روزه امتحانات دانش‌آموزان استان‌های تهران و البرز مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از تعویق ۱۰ روزه امتحانات تمام مقاطع تحصیلی به جز امتحانات نهایی پایه دوازدهم مدارس استان‌های تهران و البرز خبر داد.
 

علیرضا کریمیان در یک گفت‌و گوی تلویزیونی اظهار کرد: برگزاری امتحانات دانش آموزان به دلیل آلودگی هوا و تعطیلی کلاس‌های حضوری از اول به دهم دی موکول شد.

وی افزود: این اقدام شامل امتحانات نهایی پایه دوازدهم نمی‌شود، مدارس دوره متوسطه دولتی و غیر دولتی بر اساس مصوبه ۶۶۹ شورای عالی آموزش و پرورش و با دریافت مجوز کتبی آموزش و پرورش منطقه، می‌توانند امتحانات را ۱۰ دی ماه طبق مقررات برگزار کنند.

به گزارش ایرنا، کارگروه اضطرار آلودگی هوا در پی تشدید آلودگی هوا مدارس استان تهران را در چندین روز از آذر ماه تعطیل و آموزش بصورت غیرحضوری برگزار شد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار