کد خبر: 1120750
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۹
تحویل ۱۲۵۰۰ واحد مسکونی به خانوار‌های دارای چند معلول معاون بنیاد مستضعفان از تحویل ۱۲۵۰۰ واحد مسکونی به خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر خبر داد و گفت: ۹۲۰ میلیارد تومان برای خانه‌دار شدن خانوار‌های دارای ۲ معلول تخصیص یافت.

وحید خاویی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه احداث مسکن خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر که توسط بنیاد مستضعفان و سازمان بهزیستی در حال انجام است، اظهار کرد: به دنبال اجرای تفاهم نامه‌های قبلی منعقد شده میان بنیاد مستضعفان و بهزیستی، تا پایان آبان ماه سال جاری بیش از ۱۲ هزار و ۵۲۰ خانواده دارای ۲ معلول و بیشتر خانه دار شده اند و روند اجرایی کامل این تفاهمنامه‌ها همچنان ادامه دارد.

وی افزود: این تعداد واحد مسکونی در قالب ۲ تفاهمنامه احداث شده که با تکمیل اجرای آنها، ۱۸۳۰۰ خانواده دارای ۲ معلول و بیشتر در سراسر کشور خانه دار می‌شوند.

وی درخصوص سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان برای اجرای این پروژه گفت: بنیاد مستضعفان برای احداث مسکن خانه‌های پرمعلول، بیش از ۹۲۰ میلیارد تومان را تخصیص داده است که این اعتبار برای احداث بیش از ۱۰ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی در مناطق شهری و ۸ هزار و ۱۴۰ واحد در مناطق روستایی است.

وی یادآور شد: استان‌های فارس، خراسان رضوی و کرمان دارای بیشترین سهم از واحد‌های احداثی برای خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار