کد خبر: 1098367
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
روز‌های سخت برای بورس شاخص بورس همچنان با روز‌های صعودی خود فاصله گرفته است به طوری که پس از سقوط روز‌های گذشته امروز نیز با افت بیش از ۹۶۸ واحدی در رقم یک میلیون و ۴۳۸ هزار و ۴۴۸ واحد رسید.
جواد عسکر

شاخص بورس همچنان با روز‌های صعودی خود فاصله گرفته است به طوری که پس از سقوط روز‌های گذشته امروز نیز با افت بیش از ۹۶۸ واحدی در رقم یک میلیون و ۴۳۸ هزار و ۴۴۸ واحد رسید.
بالارفتن نرخ سود بین بانکی به بیش از ۲۱ درصد از نظر کارشناسان مهمترین دلیل افت شاخص بورس بوده است به نظر می‌رسد سود بی دردسر بالای بیست درصد باعث می‌شود بسیاری از سرمایه‌گذاران حقیقی رغبتی به سرمایه‌گذارای در بازار ریسکی بورس نداشته باشند. البته امروز جلسه‌ای فی‌مابین رئیس کل بانک مرزی و ریاست بورس برگزار شد و اخباری پیرامون تعدیل نرخ سود به بازار مخابره شد، ولی تاثیر چندانی در صعود نماد‌ها نداشت.
در بازار امروز اکثر نماد‌های بورسی با افت همراه بود و تنها نماد‌های شاخص ساز با رشد همراه بودند و صعود‌های نماد‌های فارس، حکشتی، نوری، شپنا، شبندر نیز نتوانست جلوی افت شاخص بورس را بگیرد.
درصد تغییر شاخص تولید صنایع بورسی طی اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد گروه خودرویی صدرنشین رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و محصولات کاغذی رکورددار زیان هستند.
بالاترین افت شاخص تولید در خرداد ماه سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل متعلق به تولید محصولات کاغذی (۱۸.۹%-) صنایع غذایی (۱۵.۶%-) و دستگاه‌های برقی (۸.۲%-) و گروه‌های دارای بیشترین رشد مثبت شاخص شامل؛ خودرو و قطعات (۱۸%) ماشین آلات و تجهیزات صنعتی (۱۶.۵%) و منسوجات (۶.۴%) هستند
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۹۶۸ واحد کاهش به یک میلیون و ۴۳۸ هزار و ۴۴۸ واحد و ارزش روز بازار به ۵ هزار و ۴۶۴ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۲۲۷ واحد افت به ۳۳۷ هزار و ۱۶۵ واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) با ۲۸۲۹.۹۶ واحد کاهش به ۳۸۳ هزار و ۳۰۱ واحد رسید. شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۱۶۹۸ واحد کاهش به ۲۳۳ هزار و ۵ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۱۹۰۰ واحد کاهش به یک میلیون و ۸۲۳ هزار و ۳۰۷ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۲۳۶۳ واحد کاهش به یک میلیون و ۷۸ هزار و ۶۳۸ واحد و شاخص بازار دوم با ۳۰۳۸ واحد رشد به رقم ۲ میلیون و ۸۱۹ هزار و ۱۱۶ واحد رسید.
نماد فملی، کاوه بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس ایران داشت و فارس، حکشتی، نوری، شپنا، شبندر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۵۵.۸۸ افت به رقم ۱۸ هزار و ۸۱۸ واحد رسید.
معامله‌گران فرابورس تعداد یک میلیارد و ۷۷۳ میلیون برگ سهم در قالب ۱۳۷ هزار و ۸۷۸ فقره به ارزش ۱۲ هزار و ۶۴۵ میلیارد تومان با مجموع اوراق بدهی دولت داد و ستد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار