بازار بورس امروز برخلاف روز گذشته با افزایش حجم خرید در سهام مواجه شد و توانست رشد بیش از ۱۵ هزار و ۳۲۷ واحدی روزانه را به ثبت برساند. نمادهای خودرویی و بانکی بیشتر مورد توجه حقیقیها بود و این نمادها در کنار نمادهای پالایشی لیدری بازار بورس را به عهده داشت و تا پایان ساعات کار بازار به رشد قیمتی خود ادامه دادند سرویس اقتصادی جوان آنلاین: بازار بورس امروز برخلاف روز گذشته با افزایش حجم خرید در سهام مواجه شد و توانست رشد بیش از ۱۵ هزار و ۳۲۷ واحدی روزانه را به ثبت برساند. نمادهای خودرویی و بانکی بیشتر مورد توجه حقیقیها بود و این نمادها در کنار نمادهای پالایشی لیدری بازار بورس را به عهده داشت و تا پایان ساعات کار بازار به رشد قیمتی خود ادامه دادند. حجم معاملات نماد ایران خودرو بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ مییلون برگ سهم بود و با آنکه چند بار صف خرید عرضه شد، ولی در پایان کار بازار با صف خرید بیش از ۷۶ میلیونی به کار پایان داد. در نمادهای بانکی نیز نماد وبصادر با حجم معاملات بیش از ۹۲۷ میلیونی در کنار رشد قیمتی نماد وبملت نقش بسزایی در افزایش شاخص بورس داشت.
برترین گروه خودرو، بانک، فرآوردههای نفتی، فلزات اساسی، شیمیایی، غذایی و چند رشتهای بود.
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاعرسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۱۵۳۲۷ واحد رشد به یک میلیون و ۴۷۴ هزار واحد و ارزش روز بازار به ۵ هزار و ۸۷۱ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۳۷۶۵ واحد رشد به ۳۶۲ هزار و ۱۳۳ واحد رسید. شاخص کل (هموزن) با ۵۴۲۵ واحد صعود به ۳۸۳ هزار و ۵۰۰ واحد رسید. شاخص قیمت (هموزن) با ۳۳۸۱ واحد صعود به ۲۳۹ هزار و ۱۵ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۲۰۳۴۴ واحد رشد به یک میلیون و ۸۹۶ هزار واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۱۶۰۹۹ واحد صعود به یک میلیون و ۱۵۱ هزارواحد و شاخص بازار دوم با ۱۵۸۰۳ واحد رشد به رقم ۲ میلیون و ۷۴۵ هزار واحد رسید.
نماد فولاد، وامید، خودرو، وبملت، شبندر، وتجارت، فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت و کنور بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۱۷۴.۴۰ واحد صعود به رقم ۲۰ هزار و ۶۲ واحد رسید.
معاملهگران فرابورس تعداد ۴ میلیارد و ۴۶۹ میلیون برگ سهم در قالب ۲۵۵ هزار ۹۹۹ فقره به ارزش ۵ هزار و ۶۶ میلیارد تومان با مجموع اوراق بدهی دولت داد و ستد کردند.