کد خبر: 1084055
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا کشور به شهروندانی که قصد کمک به افراد نیازمند از طریق فضای مجازی در ایام ماه مبارک رمضان دارند هشدار داد مراقب ترفند‌های مجرمان سایبری باشند تا گرفتارصفحات فیشینگ نشوند.
به گزارش جوان، سرهنگ علی محمد رجبی گفت: هرساله در مناسبت‌های مذهبی شاهد افزایش میزان کمک‌های مردمی به نیازمندان هستیم و با توجه به اینکه بسیاری از شهروندان کار‌های روزمره خود را با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و بانکداری الکترونیک انجام می‌دهند، احتمال کلاهبرداری افزایش پیدا می‌کند.
وی ادامه داد: متأسفانه کلاهبرداری در مناسبت‌های مذهبی یکی از شگرد‌های مجرمان سایبری است که طی آن افراد سودجو با سوء‌استفاده از خیرخواهی مردم و با روش‌های مختلف و با عناوینی تحت عنوان کمک به نیازمندان اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: ارسال پیام در شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان کمک به نیازمندان یکی از روش‌های مجرمان سایبری است که کلاهبردار با ارائه مدارک قلابی و تصاویر ترحم انگیز شهروندان را اغوا کرده و با اعلام شماره کارت و شماره حساب درخواست کمک مالی می‌کند. سرهنگ رجبی افزود: ارسال پیامک جعلی نیز یکی دیگر از شیوه‌های مجرمان سایبری است که در این روش کلاهبرداران با ارسال پیامک تحت عنوان کمک به نیازمندان و با درج یک لینک جعلی، شهروندان را به یک وب سایت خیریه جعلی و پس از آن به درگاه پرداخت جعلی هدایت می‌کنند و با کپی اطلاعات حساب و کارت بانکی اقدام به برداشت از حساب آنان می‌کنند.
وی ادامه داد: به هیچ عنوان در شبکه‌های اجتماعی به افراد اعتماد نکرده و اقدام به پرداخت وجه نکنید و کمک‌های خود را از طریق سازمان‌های معتبر به دست نیازمندان برسانید.
این مقام انتظامی از عموم مردم خواست: در صورت کمک به نیازمندان از طریق فضای مجازی به سایت‌های معتبر و دارای اینماد مراجعه کنند و هنگام پرداخت وجه نیز به آدرس درگاه پرداخت بانکی که با https آغاز و با shaparak. ir به پایان می‌رسد توجه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار