سرویس جامعه جوان آنلاین: حجتالاسلام محمدجعفر منتظری در گفتوگویی رادیویی درباره حواشی ممانعت از حضور بانوان به ورزشگاه امام رضا در مشهد گفت: گزارشی در این زمینه به دستم رسیده است. مسئولان باید از قبل تدبیر میکردند. اگر شرایط به گونهای بوده که وارد ورزشگاه شوند و بلیت بفروشند به بانوان، خب قطعا باید متناسب با بلیت فروشی جایگاه مناسب را برای بانوان فراهم میکردند اگر هم فضای مناسب حضور بانوان نبود، اساساً نباید بلیت میفروختند و باید عقل خود را به کار میانداختند. اینکه بلیت بفروشند و بعد ممانعت کنند به هیج وچه مورد تأیید و قابل قبول نیست.
دادستان کل کشور گفت: نه تنها عذرخواهی کافی نیست بلکه باید وجوه را برگردانند و عذرخواهی جدی کنند. این کار بسیار غیرقابل قبولی بود که انسان بلیت بفروشد و بعد راه ندهد.
منتظری گفت: ظرفیت ورزشگاه مشخص است، بخشی که برای بانوان در نظر گرفته بودند هم مشخص است و باید مدیریت میکردند. این کار نشاندهنده ضعف مدیریت است و به سهم خود از این بانوان محترم با وجود اینکه جزو وظایف ما نبوده عذرخواهی میکنم و امیدواریم دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم.
گفتنی است تیم ملی فوتبال ایران دیروز در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف لبنان رفت و بانوانی که برای تماشای بازی رفته بودند نتوانستند وارد ورزشگاه شوند.
به گزارش جوان، فرماندار مشهد اعلام کرد که به عنوان سکاندار این کلانشهر برخود لازم میدانم، از اینکه بسیاری از افرادی که به ورزشگاه امام رضا (ع) آمدند و نتوانستند از نزدیک فوتبال ایران و لبنان را تماشا کنند، عذرخواهی کنم. فدراسیون فوتبال هم اعلام کرد که هیچ کدام از مسئولین فدراسیون فوتبال، از بانوان علاقهمند به فوتبال جهت خرید بلیت تماشای این مسابقه در شهر مقدس مشهد، دعوت به عمل نیاوردهاند.
در این رابطه سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به وزیر کشور ماموریت داد همه جوانب حواشی ایجاد شده در مسابقه فوتبال ایران و لبنان را بطور دقیق مورد بررسی قرار داده و اقدامات لازم را در این زمینه بکار گیرد. (
اینجا بخوانید) همچنین محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به حوادث ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد مقدس واکنش نشان داد و در حساب توئیتری خود نوشت: «رفتار غیرمنطقی و دور از شأن در مواجهه با بانوان محترم که ناشی از کاستیهای مدیریتی و تصمیمگیریهای شتابزده بود، عموم مردم را متأسف و متأثر کرده است. کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مأمور شده است تا با قید فوریت و با احضار مسئولان خاطی، به این سوءمدیریت رسیدگی کند و زمینه استیفای حقوق بانوان محترم و ارجمند را فراهم نماید.»
(اینجا بخوانید)