
به گزارش «جوان آنلاین»، چند روز قبل زن جوانی با مراجعه به شعبه چهارم دادیاری دادسرای جنایی تهران در شکایتی اعلام کرد: ساعت 19 دوازدهم آبان ماه سال جاری هنگامی که در حال رفتن به خانهام بودم با تهدید چاقوی دو پسر جوان توسط آنها به یک مکان متروکه در حوالی قیامدشت برده شده و مورد آزار و اذیت آنان قرار گرفتم. پس از رها شدن از چنگال آنان این بار دو جوان دیگر که از دوستان آن دو بودند مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند.
پس از رهایی از چنگال آنان، دو نفر که خود را مأمور پلیس معرفی میکردند به بهانه کمک به من به طرفم آمدند، اما آنها نیز مانند چهار نفر قبلی مرا به زور مورد آزار و اذیت قرار دادند.
این زن در ادامه اظهار داشت: پس از رهایی از چنگال آنان با مراجعه به کلانتری قیامدشت از آنها شکایت کردم که با حضور به موقع مأموران، متهمان شناسایی و دستگیر شدند.
دادیار رضوانفر با اعلام این مطلب افزود: تحقیقات از متهمان و احتمال ارتباط دو نفر اول با این زن در حال بررسی است.