کد خبر: 1082583
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: برنامه داشتیم تا ۳ قهرمان ایرانی مسابقات جهانی نروژ را راهی تورنمنت آمریکا کنیم، اما الان فاصله بین آخرین حضورشان روی تشک زیاد شده.
 پژمان درست‌کار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد پیرامون کار سخت تیمش در سال ۲۰۲۲ اظهار داشت: پیش‌بینی کردن سخت است که چه اتفاقاتی می‌افتد. ان‌شاءالله که مثل ۲۰۲۱ نباشد و حتی بهتر باشد. من امیدوارم سال ۲۰۲۲ برای کشتی ایران خیلی بهتر از سال ۲۰۲۱ باشد. این آرزوی قلبی من است و این که برنامه‌هایی داریم.

وی در ادامه بیان داشت: از اول سال قهرمانی آسیا که به نوعی هم پاداش قهرمانان کشور است و هم ادامه چرخه و انتخابی تیم ملی ماست. در چند وزن اگر قهرمان آسیا شویم، بچه‌ها طبق چرخه انتخاب شده‌اند. بعد هم جام تختی را داریم، همزمان با جام تختی هم ۳ طلایی ما در جهانی نروژ به مسابقه بین‌المللی اعزام می‌شوند.

وی در پاسخ به این سوال که حسن یزدانی، کامران قاسم‌پور و امیرحسین زارع به کدام یک از دو مسابقه بین‌المللی رنکینگ اتحادیه جهانی شرکت خواهند کرد، عنوان داشت: هنوز تصمیم‌گیری نهایی انجام نشده و ان‌شاءالله تصمیم گیری می‌کنیم. بعد از آن هم مسابقات مرحله نهایی انتخابی تیم ملی را در پیش داریم و تاریخ آن را اعلام خواهیم کرد.

درست‌کار ابراز داشت: اردو‌های ما تا آخر فروردین ماه برگزار می‌شود و برای ۳ کشتی‌گیری که قرار است به تورنمنت بین‌المللی بروند، اردو‌های کوتاه داریم. هرچند که ما بر تمرینات خارج از اردوی‌شان هم تاکید داریم و به جزئیات برنامه‌ها را به آن‌ها اعلام خواهیم کرد. بعد از جام تختی اردو‌های ما برای قهرمانی جهان به صورت متمرکز و منظم دنبال می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که اگر مهدی یگانه‌جعفری در مغولستان طلا بگیرد، طبق چرخه ملی‌پوش ایران در جهانی صربستان در ۷۰ کیلوگرم شده و امیرمحمد یزدانی دیگر هیچ شانسی نخواهد داشت، آیا این ایراد چرخه انتخابی تیم ملی نیست؟؛ خاطرنشان داشت: این ایراد نیست، به هرشکل امیرمحمد در قهرمانی کشور کشتی گرفته و ما اعلام کرده بودیم که هز اتفاقی قرار است بیافتد. با یک مسابقه هم همه چیز تمام نمی‌شود؛ اگر مهدی یگانه جعفری طلای آسیا بگیرد، این طور نیست که امیرمحمد فراموش شود. مسابقات ادامه خواهد داشت. ما مسابقات کشور‌های اسلامی و رقابت‌های دیگری را در سال آینده در پیش داریم.

وی در این رابطه تاکید داشت: هدف‌گذاری ما برای المپیک پاریس است. نباید نوک بینی‌مان را فقط ببینیم. باید نگاه‌مان به المپیک پاریس و بلندمدت باشد. به هرصورت چرخه‌ای است که قبلا اعلام کردیم. اگر در طول زمان ببینیم چرخه ایراداتی هم داشته، وحی منزل نیست و حتما طی زمان ایرادات را درمی‌آوریم.

درست‌کار درباره مسابقات قهرمانی اروپا در مجارستان و این که آیا کادرفنی تیم ملی ایران نتایج این رقابت‌ها و عملکرد حریفان اروپایی را زیر نظر خواهد داشت؟، تصریح داشت: حتما هر مسابقه قاره‌ای و حتی تورنمنت بین‌المللی که در سطح جهان برگزار شود، مورد رصد کادرفنی قرار می‌گیرد و کشتی‌گیرانی که شاخص‌ترند و خودمان فکر می‌کنیم می‌توانند در اوزان مختلف برای ما دردسرساز شوند، مورد آنالیز کادرفنی هستند.

سرمربی تیم ملی آزاد در پاسخ به این سوال که آیا فاصله بین آخرین حضور ۳ کشتی‌گیر طلایی ایران در نروژ با حضور دوباره روی تشک طولانی‌تر از حد معمول نشده؟، اذعان داشت: چرا، زیاد می‌شود، حقیقتا همین‎‌طور است. کامران و امیرحسین در مسابقات لیگ کشتی گرفتند، فقط حسن یزدانی در لیگ نبود. برنامه ما حضور این‌ها در مسابقه با آمریکا بود که به هم خورد و ما باید سریع تصمیم می‌گرفتیم، اما هیچ تورنمنتی در اسفند و فروردین ماه نبود که پاسخگوی این ۳ نفر باشد و اعزام شوند. آن‌ها به نزدیک‌ترین تورنمنت اعزام خواهند شد، ضمن این که با تمرینات مسابقه‌ای که در اردو برای‌شان می‌گذاریم سعی می‌کنیم این نقیصه را تا جایی می‌شود جبران کنیم.

عضو سابق تیم ملی کشتی آزاد پیرامون این که فکر می‌کند گیبل استیوسون آمریکایی در سال ۲۰۲۲ یکی از حریفان امیرحسین زارع باشد یا این که همچنان طبق قرارداد جدیدش پیش خواهد رفت؟، بیان داشت: الان نمی‌توانم در موردش اظهارنظر کنم، چون در ریز این موضوع قرار ندارم. ولی تا جایی که شنیدم او قراردادی بسته و بعید می‌دانم به خاطر قرارداد مالی‌اش بخواهد در کشتی حضور داشته باشد. هرچند هم اگر قرار باشد به جهانی سال آینده بیاید، حتما قوانین کشتی آمریکا به شکلی است که باید حتما در انتخابی حضور داشته باشد بنابراین ما ۲ یا ۳ ماه قبل از جهانی متوجه این خواهیم شد که در جهانی صربستان حضور دارد یا نه.

وی همچنین در مورد مبارزه دوستانه کایل اسنایدر و جی‌دن کاکس آمریکایی برگزار شد، تصریح داشت: فیلم کامل این کشتی را ندیدم فقط نتیجه را متوجه شدم. باید در روز‌های آینده فیلم کشتی‌شان را ببینم. چون مسابقات انتخابی تیم ملی در آمریکا و روسیه تعیین کننده ملی‌پوشان‌شان هست، حتما دو سه ماه قبل از جهانی تکلیف اوزان مختلف‌شان مشخص می‌شود و این در خبر‌ها می‌آید. با یک مسابقه فکر نمی‌کنم آن‌ها تصمیم‌گیری کنند.

وی در ادامه تاکید داشت: ما زمان برای آنالیز آن‌ها داریم. پیش‌بینی‌ام این است که، چون وزن ۹۲ کیلوگرم المپیکی نیست و کاکس هم برای المپیک برنامه دارد، بخواهد از همین حالا در ۹۷ کیلو کشتی بگیرد. شنیدم وزنش هم سنگین است و باتوجه به قوانین اتحادیه جهانی در مورد وزن‌کشی، وزن کم کردن هم مشکلات خاص خودش را دارد. درهرصورت باید تا انتخابی تیم ملی آمریکا صبر کنیم تا متوجه شویم چه کسانی و در چه اوزانی ملی‌پوش این کشور می‌شوند.

درست‌کار در مورد محرومیتی که اتحادیه جهانی برای روس‌ها در نظر گرفته و این که آیا روی تفکرات کشتی‌گیران ایران در مورد حریفان احتمالی‌شان در جهانی پیش رو تاثیرگذار است، اذعان داشت: ما اصلا این‌طوری فکر نمی‌کنیم. روسیه قدرت اول کشتی جهان است و کیفیت کشتی جهان را بالا می‌برد. نبودنش به کیفیت مسابقات آسیب می‌زند. من امیدوارم که آن‌ها باشند، ضمن این که ما همیشه تمرین می‌کنیم برای بهترین‌ها، نه این که بچه‌ها بخواهند مسئله‌ای را دور بزنند و به نبودن حریف فکر کنند. ما برای اینکه با بهترین‌ها مبارزه کنیم، تمرین می‌کنیم. امیدوارم که مشکلات‌شان برطرف شده و کشتی‎گیران روس هم در مسابقات شرکت کنند.

وی در ادامه این بحث تاکید داشت: درنهایت اگر اجازه ندهند روس‌ها بیایند احتمال دارد کشتی‌گیران‌شان در کشور‌های استقلال یافته حضور پیدا کنند. شاید هم حضور آن‌ها مثل المپیک بدون نام و پرچم کشورشان باشد. البته من فکر می‌کنم تا جهانی مشکل‌شان برطرف شده و تمرینات ما هم برهمین اساس است که آن‌ها در مسابقات هستند. بچه‌های ما این طور فکر نمی‌کنند که روس‌ها در مسابقات نیستند.

سرمربی تیم ملی آزاد در خصوص انتخاب تیم‌ها برای شرکت در دو مسابقه جهانی و بازی‌های آسیایی باتوجه به فاصله نزدیک دو رویداد، عنوان داشت: ما باید بایستیم تا پایان مسابقات جام تختی که چرخه‌مان تکمیل شود و بعد اظهارنظر کنم. با توجه به زمان و ترکیب تیم ملی که پس از چرخه درمی‌آید، می‌توان در این مورد صحبت کرد. اگر اکنون در این خصوص خیلی ریز صحبت کنم، ممکن است خلاف چرخه شود. مسابقات قهرمانی آسیا یک مرحله از چرخه و تعیین‌کننده است. اگر داریوش حضرت‌قلی، مهدی یگانه‌جعفری، یونس امامی و رحمان عموزاد در آسیایی اول شوند، این‌ها منتخب ما طبق چرخه هستند.

وی در پایان گفت: اگر اول نشوند، در جام تختی کشتی‌گیران به این‌ها اضافه می‌شوند، مدال‌داران جهانی نروژ هم در جام تختی به چرخه اضافه می‌شوند و در کوران جام تختی که یکی از مراحل مهم ما در چرخه است، قرار گرفته و با هم مبارزه می‌کنند و بعد از آن ما تصمیم می‌گیریم که چه کاری برای ورزش کشور و کشتی به صلاح است و تصمیم‌گیری می‌کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار