تیم فوتبال استقلال در حالی در پایان هفته بیست و دوم با ۵۴ امتیاز در صدر جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد که با دریافت تنها ۷ گل خورده در ۲۲ بازی در حال ثبت یک رکورد جالب در تاریخ لیگ برتر است. آبیپوشان که پیش از این و با هدایت وینفرد شفر توانسته بودند با دریافت تنها ۱۳ گل در یک فصل صاحب رکورد کمترین گل خورده در یک فصل باشند، مترصد آن هستند که با ادامه این روند رکورد خود را بهبود بخشند.
آبیپوشان در حالی از ساختار دفاعی شان سدی محکم و نفوذ ناپذیر ساختهاند که بر خلاف قواعد بازی از ثبات نسبی در خط دفاعی خود بهره نبرده و بارها ترکیب مدافعان و به خصوص مدافعان میانی شان را تغییر دادهاند؛ و با این وجود دروازه آنها در این فصل به سختی و به ندرت باز شده است.
۷ مدافع در ۸ ترکیب
سیاوش یزدانی، محمد حسین مرادمند، محمد دانشگر، عارف آقاسی، روزبه چشمی، عارف غلامی و رافائل سیلوا ۷ مدافع میانی هستند که به دفعات قلب دفاعی آبیپوشان از ترکیب این نفرات تشکیل شده است. فرهاد مجیدی به دلایل مختلف در طول فصل ترکیب مدافعان میانیاش را تغییر داده و در مجموع از این ۷ بازیکن ۸ ترکیب مختلف ۳ و ۲ دفاعه در ۲۲ بازی ایجاد کرده است.
استقلال در حالی با فرهاد مجیدی در ساختار دفاعی به صلابت رسیده که بر خلاف عرف ثبات نداشته تا آبیها رسماً قاعده این بازی مهم را بر هم زده و بر خلاف قوانین نانوشته و با وجود داشتن تغییرات زیاد سدی فولادی مقابل دروازه شان ایجاد کرده باشند.
مجیدی تیمش را در این فصل ۲۰ بار با ۳ دفاعی میانی و ۲ بار با ۲ دفاع میانی راهی میدان کرد که در هیچیک از این دیدارها شکست نخورد.