
به گزارش«جوان آنلاین»،درجدیدترین توصیه ها به میرحسین موسوی بر ایجاد یک «ستاد مشترک رهبری» مرکب از نمایندگان «خاتمی»،«موسوی»،«کروبی»،«هاشمی» و...تاکید و تصریح شده است،هر یک از این افراد چهار نفر شامل یک استراتژیست ،یک تئوریسین،یک مدیر اجرایی و یک متخصص تبلیغاتی را برای تشکیل جلسات مشترک معرفی نمایند.
همچنین مشاوران موسوی با اشاره به تشکیل کمیته «تدبیر شرایط حال» مرکب از زیرمجموعه های حقوقی،تبلیغاتی و ضد تبلیغاتی،ارتباطات خصوصی و عمومی تصریح کرده اند از این پس برنامه ریزی ها برای حضور جنبش سبز باید در چارچوب تقویم و مناسبت ها باشد.
این گزارش حاکی است،ریزش هواداران یکی از دغدغه هایی بوده که مشاوران میرحسین برای آن پیشنهاد کرده اند،با نزدیک ساختن حضور های خیابانی باید هیجان های موجود را حفظ کرده و بهترین اقدام «خلق مناسبت» برای «برنامه ریزی جهت بهره برداری» می باشد.
از دیگر سو گفته می شود یکی از مشاوران موسوی که حلقه ارتباطی وی با خاتمی می باشد در بیان تاکتیک های آتی جنبش سبز تاکید کرده که اتخاذ دو روش از سوی رهبران این جنبش لازم و ضروری بنظر می رسد.روش اول «ممانعت از تثبیت شرایط عادی برای حاکمیت» بوده و روش دوم « جنگ مواضع بر سر هر موضوع با حاکمیت و پیروز انتخابات می باشد».
«جوان آنلاین» بزودی بخش های دیگری از استراتژی و تاکتیک های سران جنبش سبز را منتشر خواهد ساخت.