کد خبر: 1080906
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰
باقری:
شرکت کنندگان مسابقات قرآن، سفیران ایران هستند دبیر ستاد قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: شرکت کنندگان حاضر در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دانش آموزان جهان اسلام سفیران قرآنی ما در سایر کشور‌ها هستند.

سرویس اجتماعی جوان آنلاین: هفتمین دوره مسابقات بین المللی دانش آموزان جهان اسلام که مراسم افتتاحیه آن روز دوشنبه و همزمان با شب مبعث پیامبر اکرم (ص) در تالار اندیشه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی صورت گرفت؛ این روز‌ها در حال برگزاری است.

در این مسابقات که از طریق شبکه شاد به صورت زنده و مستقیم پخش می‌شود؛ دانش آموزان پسر از روز سه شنبه دهم لغایت پنجشنبه دوازدهم اسفند با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و دانش آموزان دختر نیز روز جمعه سیزدهم اسفندماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۷ عصر با هم رقابت خواهند کرد که ویژه مخاطبان خواهر خواهد بود.

میکائیل باقری دبیر ستاد قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص برگزاری مداوم مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دانش آموزان جهان اسلام گفت: دبیرخانه دائمی مسابقات بین المللی قرآن دانش آموزی، در اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش مستقر است و دائماً در حال برنامه ریزی و کار کارشناسی، برگزاری جلسات و پژوهش نسبت به مسابقات سال‌ها و ادوار گذشته بوده و مشغول برنامه ریزی برای سال‌های آینده است.

شرکت کنندگان حاضر در این مسابقات را رها نمی‌کنیم

باقری با بیان این مطلب که نه تنها افراد برگزیده، بلکه حتی شرکت کنندگان حاضر در این مسابقات از سرتاسر جهان را رها نمی‌کنیم؛ گفت: در پیام رسان‌های مختلف، گروه‌هایی را با حضور دانش‌آموزان شرکت کننده خواهیم داشت.

شرکت کنندگان حاضر در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دانش آموزان جهان اسلام سفیران قرآنی ما در سایر کشور‌ها هستند. دوستانشان را به این گروه‌ها دعوت می‌کنند و آموزش‌هایی هم برای ارتقای کیفی سطح قرآنی آنان در نظر گرفته شده است.

دبیر ستاد قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: ما در زمینه آموزش و برگزاری مسابقات قرآنی، تجارت ارزنده‌ای را در کشورمان داریم و موظف هستیم این تجارت را به سایر کشور‌ها ارائه دهیم.

باقری با بیان اینکه در حال حاضر این مسابقات به صورت دوسالانه اجرا می‌شود یادآور شد: بنا داریم در صورت همکاری و مساعدت سایر کشورها، هر ساله این مسابقات را برگزار کنیم. یک سال به میزبانی ایران و سال بعد از آن به میزبانی یکی از کشور‌های جهان اسلام. میزبانی ایران هر دو سال یک بار ثابت بوده و کشور‌های دیگر به صورت چرخشی می‌توانند میزبان این مسابقات باشند.

گفتنی است مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات روز شنبه از ساعت ۱۹/۳۰ لغایت ۲۱/۳۰ در تالار اندیشه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود که این مراسم هم به صورت زنده و مستقیم از طریق شبکه شاد پخش خواهد شد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار