کد خبر: 1080716
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

پسر جوانی که متهم است در حالت مستی یکی از دوستانش را به قتل رسانده‌است در جلسه محاکمه ادعا کرد قصد دفاع داشته است.
به گزارش جوان، سال‌۹۵، مأموران پلیس شهرستان پاکدشت از درگیری خونینی در یکی از محله‌ها باخبر و راهی محل شدند. مأموران در محل دریافتند درگیری خونین بین دو گروه چند نفره اتفاق افتاده و در جریان پسر جوانی به نام سیروس با چاقو زخمی و به بیمارستان منتقل شده‌است.
تحقیقات درباره این حادثه ادامه داشت که خبر رسید سیروس بر اثر شدت خونریزی‌ها فوت کرده‌است. بدین ترتیب پرونده با موضوع قتل عمد در اختیار کارآگاهان پلیس‌آگاهی قرار گرفت که بررسی‌ها نشان داد درگیری مرگبار در بزم شرابخواری رخ داده است.
یکی از متهمان در توضیح به مأموران گفت: «ما چند نفر با هم دوست هستیم. شب حادثه برای برگزاری جشنی در باغ ویلایی دورهم جمع شدیم و مشروب داد. آن شب سیروس به همه مشروب داد و بعد از خوردن مشروب اسم همه دوستانی که آنجا بودند را صدا زد، اما اسم رامین برادر روزبه را نگفت. همین باعث عصبانیت روزبه شد و درگیری آن‌ها آغاز شد، اما با وساطت دوستان آن‌ها آرام شدند. ساعتی بعد باغ ویلا را ترک کردیم و سوار ماشین شدیم که در بین راه سیروس و دوستانش راه ما را سد و با چاقو و قمه به ما حمله کردند. در آن درگیری دیدم روزبه با چاقو ضرباتی به سیروس زد و فرار کرد.» سپس مأموران روزبه را بازداشت کردند، اما وی به درگیری اعتراف کرد و قتل را منکر شد. با کامل شدن تحقیقات پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و سیروس به اتهام قتل عمد و دوستانش به اتهام شرکت در نزاع منجر به قتل راهی زندان شدند. متهمان در شعبه دهم دادگاه محاکمه شدند و در آن جلسه، روزبه با درخواست قصاص از سوی اولیای دم به مرگ محکوم شد، اما دیوان‌عالی کشور حکم را نقض کرد و پرونده را دوباره به همان شعبه ارجاع داد.
به این ترتیب متهمان در دومین جلسه محاکمه روبه‌روی هیئت قضایی شعبه‌دهم قرار گرفتند. در آن جلسه، اولیای‌دم بار دیگر درخواست قصاص دادند.
در ادامه روزبه در جایگاه ایستاد و گفت: «سیروس از مدت‌ها قبل با برادرم مشکل داشت به همین خاطر در آن دورهمی به برادرم توهین کرد. برادرم بزرگتر جمع بود به همین دلیل خیلی ناراحت شدم، اما سیروس از کاری که کرده بود عذرخواهی نکرد و کار به درگیری کشید. درگیری با وساطت مهمانان تمام شد، اما سیروس دست بردار نبود و وقتی از باغ بیرون آمدیم با ماشین سد راهمان شد و با قمه و چاقو به ما حمله کرد. او چند بار به من ضربه زد و من برای دفاع از خودم با چاقوی یکی از دوستانم به او ضربه زدم، اما قتل را قبول ندارم، چون افراد دیگری هم در درگیری بودند. از طرفی پزشکی قانوی هر ۱۷‌ضربه به مقتول را کشنده اعلام کرده است. بنابراین معلوم نیست مقتول با ضربه چه کسی کشته شده‌است.»
در پایان هیئت قضایی جهت صدور رأی با اعلام ختم جلسه وارد شور شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار