کد خبر: 107594
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۱
وزیر امور خارجه جدید آلمان در دیدار با همتای فرانسوی‌ خود اظهار داشت: اگر فرانسه و آلمان مواضع خود را متناسب با یکدیگر اتخاذ کنند، این مسأله سهم بزرگی را در سیاست خارجی و اروپایی دو کشور ایفا می‌کند.
به گزارش ایسنا، گوئیدو وستروله وزیر امور خارجه آلمان از حزب دموکراتیک آزاد این کشور، در دیدار با برنار کوشنر وزیر امور خارجه فرانسه، اظهار داشت: رابطه دو کشور دارای اهمیت کلیدی برای اروپا می‌باشد.
طی توافقات طرفین قرار شد که از این پس دو طرف به صورت هفتگی با یکدیگر پیرامون مسائل مختلف گفت‌وگوی تلفنی داشته باشند.
علاوه بر این دو طرف توافق کردند که از این پس روز 11 نوامبر، روز دوستی آلمان و فرانسه نامیده شود.
وی طی روزهای آتی به آمریکا ‌سفر خواهد کرد و روز پنج‌شنبه با هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت.
ناظران سیاسی آلمان معتقدند که سیاست وستروله در قبال روسیه به طور کلی شبیه وزرای خارجه پیشین این کشور یعنی یوشکا فیشر و فرانک والتر اشتاین مایر می‌باشد.
وی تاکنون اظهار نظر صریحی در مورد جهان عرب نداشته است. این در حالی است که آنگلا مرکل صراحتاً سیاست‌های خود را که موافق اسراییل و در عدم هماهنگی فکری با نگرش‌های عربی است، ابراز داشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار