
به گزارش «جوان آنلاین»، 22 مردادماه 86 مأموران کلانتری 109 بهارستان از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 در جریان دستگیری سارق کیفقاپی توسط شهروندان در خیابان جمهوری، خیابان میرزاکوچکخان قرار گرفتند.
مأموران کلانتری با حضور در محل و بررسی موضوع متوجه میشوند که راکب یک موتور هنگام سرقت کیف همراه یک زن به علت تصادف با یک دستگاه خودروی شخصی به زمین افتاده و توسط مردم دستگیر شده است.
با انتقال متهم و شاکی به کلانتری و تشکیل پرونده مقدماتی، متهم همراه پرونده متشکله در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگهی تهران بزرگ قرار گرفت.
خانم جوانی که کیف همراهش توسط سارق موتورسوار به سرقت رفته بود، پس از حضور در پلیس آگاهی به کارآگاهان مبارزه با کیف قاپی پایگاه هفتم گفت: در مسیر بازگشت به منزل از محل کار خود بودم که ناگهان در خیابان جمهوری، خیابان میرزاکوچکخان راکب یک موتوسیکلت با سرعت زیادی به من نزدیک شد و در یک لحظه اقدام به قاپیدن کیف همراهم که حاوی گوشی موبایل و مقادیری پول نقد بود، کرد. در حین سرقت کیف همراهم، به خاطر آنکه بند کیفم را به دور دستم پیچیده بودم مسافتی را به همراه کیف کشیده شدم که باعث جلب توجه دیگر عابران در خیابان شد.
شاکی در ادامه در خصوص سرقت کیف همراهش به کارآگاهان گفت: پس از سرقت کیف همراهم، سارق موتورسوار قصد داشت تا با سرعت بالایی از محل دور شود که یک دستگاه خودروی شخصی از کوچه فرعی خارج و با سارق تصادف کرد که همین امر منجر به زمین خوردن وی شد، با این وجود بازهم تلاش داشت تا با استفاده از گاز اشکآوری که داشت از محل متواری شود که توسط چند جوان دستگیر شد.
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان با شناسایی متهم به نام «محمد جواد» (28 ساله)، به بررسی سوابق احتمالی وی پرداخته که مشخص شد متهم از مجرمان سابقهداری است که تا پیش از این به اتهام کیفقاپی و جعل اسناد دولتی دستگیر و روانه زندان شده است. در بازرسی از متهم دستگیر شده، مدارک شناسایی متعلق به فرد دیگری از وی کشف شد که در بررسی مدارک کشف شده مالباخته دیگری که کیف همراهش در ساعت 23، 13 مردادماه امسال در خیابان پیروزی به سرقت رفته بود، مورد شناسایی قرار گرفت که با دعوت از این مالباخته، وی نیز اقدام به شناسایی متهم دستگیر شده به عنوان سارق کیف همراهش کرد.
در بررسی سرقتهای مشابه انجام شده، مأموران موفق به شناسایی 54 مالباخته شدند که کیف همراه آنها در خیابانهای بهارستان، جمهوری، مولوی، خیام، بعثت، خاوران، 17 شهریور و شوش به سرقت رفته بود که با دعوت از این مالباختگان، متهم توسط آنها مورد شناسایی قرار گرفت.
متهم که پس از دستگیری، به سرقت کیفقاپی اعتراف کرده بود، گفت: با گشتزنی در خیابانهای جنوبی سطح شهر تهران، در ساعات پایانی شب و پس از شناسایی افراد، به صورت انفرادی اقدام به سرقت کیف همراه آنها میکردم.
سرهنگ کارآگاه علی غیاثوند، رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: میزان ارزش اموال سرقت شده توسط این متهم که به مصرف مواد مخدر از نوع شیشه نیز اعتیاد دارد، 100 میلیون تومان برآورد شده است.
سرهنگ علی غیاثوند افزود: با تکمیل تحقیقات از سوی کارآگاهان و شناسایی مالباختگان، متهم به دستور دادیار شعبه یکم دادسرای ناحیه 27 تهران و با قرار لازم روانه زندان شد.