کد خبر: 1074816
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
ماجرای متروخوابی در تهران چه بود؟ شرکت بهره برداری متروی تهران توضیحاتی درباره عکس منتشر شده در فضای مجازی درباره مترو خوابی ارائه داد.

سرویس اجتماعی جوان آنلاین: مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در مورد عکس منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «مترو خوابی پدیده‌ای جدید در شهر تهران» اعلام کرد: زمان بهره برداری از ایستگاه‌های خطوط متروی تهران و حومه تا ساعت ۲۲ است و امکان حضور شهروندان و مسافران پس از این ساعت در ایستگاه‌های متروی تهران وجود ندارد.

گفتنی است در زمان بهره‌برداری از مترو در اغلب ایستگاه‌های خطوط مترو به دلیل تردد بالای مسافران و شلوغی فضای ایستگاه‌ها امکان خوابیدن بر روی صندلی‌های سکو‌ها وجود ندارد.

همچنین سکوی ایستگاه‌های متروی تهران و حومه توسط دوربین‌های مداربسته به صورت لحظه‌ای کنترل می‌شود و در صورت مشاهده موضوعی خارج از عرف، ماموران ایستگاه در محل حضور پیدا کرده و تذکرات لازم را به این افراد خواهند داد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار