کد خبر: 1068624
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
شیخ احمد الفهد که به تازگی برای یک دوره چهارساله مجددا به عنوان رئیس کنفدراسیون هندبال آسیا معرفی شد به طور موقت از سمت خود کناره‌گیری کرد.
شیخ احمد الفهد الصباح، رئیس کنفدراسیون هندبال آسیا به طور موقت از سمت خود کناره‌گیری کرد و یوشیهیده واتانابه ژاپنی نایب رئیس کنفدراسیون هندبال آسیا به عنوان سرپرست کنفدراسیون آسیا معرفی شده است.

شیخ احمد چند روز قبل (۵ نوامبر) ۱۴ آبان مجددا برای یک دوره ۴ ساله به عنوان رئیس فدراسیون هندبال آسیا معرفی شده بود.

این مقام کویتی در ماه سپتامبر در دادگاهی در سوئیس به جرم جعل، مجرم شناخته شد و به ۱۴ ماه زندان و ۱۵ ماه تعلیق محکوم شد. به نقل از این ساید دگیمز او به همراه سه وکیل و یک مشاور در پی توطئه برای ساختن فیلم‌های دروغین برای آسیب رساندن به دولت کویت مجرم شناخته شده است. شیخ احمد قرار است به این تصمیم اعتراض کند.

رئیس کمیته اخلاق کمیته بین المللی المپیک IOC قبل از انتخابات کنفدراسیون آسیا از حسن مصطفی رئیس فدراسیون جهانی هندبال خواسته بود تا اقدامات لازم در خصوص نامزدی شیخ احمد اتخاذ کند، چون انتخاب مجدد او به عنوان رئیس فدراسیون آسیا به عنوان نقض اصول کلی اخلاق تلقی خواهد شد.

شیخ احمد پیش از این از عضویت در IOC نیز کنار رفته بود و منتظر رای نهایی دادگاه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار