کد خبر: 106728
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۱
به منظور آمادگی و تسریع خدمات رسانی به شهروندان هنگام بارش برف ، 13 سایت برف روبی در معابر اصلی و بزرگراهی شمال تهران راه اندازی شد.
محمد هادی امرالهی معاون امور شهری و فضای سبز منطقه با اعلام این خبر اظهار داشت: سایت های برف روبی با هدف استقرار تجهیزات و ماشین آلات سنگین در 3 نقطه بزرگراهی و 10 نقطه محلی راه اندازی شده تا به هنگام بارش برف خدمات رسانی سریع از این نقاط به معابر اطراف انجام شود.
به گفته وی سایت مرکزی منطقه در بزرگراه امام علی ( ع ) تقاطع گلچین تشکیل شده و دو سایت بزرگراهی دیگر نیز در بزرگراه مدرس حد فاصل آفریقا و بزرگراه شهید بابایی روبروی شهرک امید تشکیل شده تا به هنگام بارش برف معابر اصلی و بزرگراهی منطقه سریع پاکسازی و حرکت وسایل نقلیه در منطقه عادی شود.
رئیس ستاد برف روبی شهرداری منطقه یک، به سایت‌های اصلی در نواحی ده گانه منطقه یک اشاره و تصریح کرد: محل استقرار سایت ناحیه یک در ضلع جنوبی فرهنگسرای نیاوران ، ناحیه 2 در ولنجک ، ناحیه 3 در گلابدره ، ناحیه 4 در خیابان شهید آقایی ، ناحیه 5 ابتدای خیابان شهید سباری ، ناحیه 6 در بلوار کنگان ، ناحیه 7 و 8 در بلوار صبا تقاطع فاطمیه ، ناحیه 9 در خیابان ازگل و ناحیه 10 در ابتدای کوهسار تشکیل شده و تجهیزات لازم جهت برف روبی در آن‌ها مستقر شده است.
امرالهی گفت: در حال حاضر سایت‌های منطقه آماده و در آینده نزدیک به ماشین آلات برف روبی شامل گریدر ، لودر ، بیل مکانیکی ، کامیون ، خاور و کانکس و مخازن زرد رنگ شن مخصوص تجهیز می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار