کد خبر: 1066847
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۶
 سرپرست شهرداری اراک  
عملکرد دستگاه‌های فرهنگی استان مرکزی در هفته گرامیداشت اراک ضعیف بود سرپرست شهرداری اراک گفت: عملکرد دستگاه‌های مختلف فرهنگی استان مرکزی در برنامه‌ها و اجرای امور پیش‌بینی شده برای هفته فرهنگی اراک ضعیف بود.

محمد جعفرپور سرپرست شهرداری اراک در آئین اختتامیه برنامه‌های هفته فرهنگی اراک در فرهنگسرای شهر افزود: گرامیداشت هفته اراک با ابتکار شورای اسلامی  این شهر به مناسبت سالروز صدارت امیرکبیر(۲۸ مهرماه) با هدف احیای هویت و افزایش حس تعلق شهری تدوین شده و انتظار است که همه بخش‌ها در این ایام با مشارکت هدفمند در تحقق اهداف مدیریت شهر را یاری دهند.

وی بیان کرد: محوری برگزاری آئین‌های این هفته شهرداری و شورای شهر بود درحالی که دستگاه‌های متولی فرهنگ باید در کنار مدیریت شهری از این فرصت برای اجرای ماموریت‌هایشان بهترین بهره را بگیرند.

سرپرست شهرداری اراک ادامه داد: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی حتی در این هفته یک پلاکارد هم نصب نکردند درحالی‌که حوزه فرهنگ جدی و اثرگذار است و مشارکت همه بخش‌ها در این بخش و ایجاد نشاط و تقویت همبستگی فرهنگی و اجتماعی ضروری است.

جعفرپور اضافه کرد: هر میزان منابع مالی در امور فرهنگی صرف شود نوعی سرمایه‌گذاری است و توسعه متوازن بر بستر فرهنگی محقق می‌شود.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این آئین گفت: اراک شهر مفاخر ایران است و معرفی داشته‌های غنی فرهنگی این دیار رسالتی است که بر عهده تمامی مسئولان و گروه‌های مردمی است.

سید وحید میرنظامی افزود: اراک از گذشته جزو باغ‌شهرهای بزرگ ایران بوده و به مرور و با توسعه شهری فضای سبز این شهر کاهش یافته ونیاز است که این نقیصه با برنامه هدفمندی رفع شود و ریه‌های این کلانشهر آلوده با توسعه اماکن سبز ترمیم شود.

سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک هم در ادامه این آئین گفت: بار سنگین رویدادهای هفته فرهنگی اراک بر دوش شهرداری و شورای شهر بود که این افتخاری بزرگ است اما باید همه ظرفیت‌های فرهنگی استان برای گرامیداشت این مناسبت پای کار بیایند.

عباس خسروانی افزود: روز اراک و هفته فرهنگی این شهر رویداد بزرگی است اما دستگاه‌های اجرایی در این هفته مشارکت درحد انتظار نداشتند.

وی بیان کرد: شورای اسلامی کلانشهر اراک از این موضوع به سادگی عبور نمی‌کند و از ظرفیت‌های قانونی استفاده می‌کند تا در سنوات آتی دستگاه‌های فرهنگی سهم خود را در این هفته ایفا کنند.

 

در آئین اختتامیه هفته فرهنگی اراک از ششمین جشنواره ملی داستان کوتاه اراک، ششمین جشنواره ملی شعر طنز اراک، نخستین مسابقه بین‌المللی کاریکاتور اراک و هفتمین جشنواره ملی و از کتاب بازار اراک رونمایی شد.

در این آئین همچنین از برگزیدگان جشنواره ملی عکس امیرکبیر هم با اهدای لوح و جایزه تقدیر به عمل آمد.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار