کد خبر: 106056
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۶
سرپرست دفتر آلودگی هوا سازمان محیط زیست گفت: از سال آینده استانداردهای یورو 2 برای موتورسیلکت‌ها اعمال می‌شود و تولید تعداد زیادی از موتورسیکلت‌ها متوقف می‌شود.
مسعود زندی افزود: هرچه‌قدر از استاندارد یورو یک در طی سال‌های بعد به سمت استانداردهای بالاتر حرکت کنیم. سختگیرانه می‌شود و قطعاً تولید تعدادی از موتورسیکلت‌ها متوقف می‌شود.
وی با اشاره به شرکت‌هایی که در حال حاضر تولیداتی مطابق با استانداردهای کنونی دارند، گفت: با اعمال استانداردهای یورو 2 حتی برخی از این شرکت‌ها نیز ممکن است از رده خارج شوند.
زندی با اشاره به این‌که در تهران حدود 2 میلیون موتورسیکلت‌ وجود دارد، افزود: این موتورسیکلت‌ها تأثیر بالایی در آلودگی هوا دارند، از سوی دیگر اقدام محیط زیست در زمینه از رده خارج کردن موتورسیکلت‌‌های فرسوده بسیار موثر بود هرچند که کمرنگ دیده شد.
وی درباره شماره‌گذاری موتورسیکلت‌ها گفت: در حال حاضر استاندارد مورد نظر محیط زیست که درباره موتورسیکلت‌ها اعمال می‌شود یورو یک است و در صورت پاس کردن استانداردهای موردنظر مجوز شماره‌گذاری آنها صادر می‌شود.
وی با اشاره به اینکه تعداد مدل موتورسیکلت‌ زیاد است، گفت: در حال حاضر بالغ بر 416 نوع موتورسیکلت‌ تولید می‌شود و همه این‌ها باید منطبق بر استاندارد یورو یک باشد تا مجوز شماره‌گذاری صادر شود.
زندی گفت: برای موتورسیکلت‌‌ها نمی‌توانیم یکباره استانداردهای سخت‌گیرانه اعمال کنیم باید براساس زمان‌بندی پلکانی که در هیئت وزیران نیز مصوب شده است، انجام شود.
سرپرست دفتر آلودگی هوا سازمان محیط زیست با بیان اینکه استاندارد‌های موتورسیکلت‌ها در سال قبل بسیار آسان بود، گفت: در حال حاضر استاندارد یورو یک اعمال می‌شود اما از سال آینده استاندارد یورو 2 برای موتورسیکلت‌‌ها اعمال خواهد شد.
زندی با بیان این مطلب که استاندارد یورو 2 به مراتب سخت‌تر از استاندارد یورو یک است، افزود: زمانی که استاندارد یورو یک را اعمال کردیم خیلی از موتورسیکلت‌‌سازها نتوانستند ادامه دهند و موتورسیکلت‌سازهای زیرپله‌ای خود به خود جمع شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار