کد خبر: 1059236
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷

رئیس هیئت مدیره اتحادیه دامداران کشور از واردات یونجه از کشور روسیه با ارز نیمایی در هفته جاری برای تأمین علوفه دامی در خشکسالی خبر داد و گفت: بر اساس برآورد ما هر کیلوگرم یونجه روسی با قیمت ۵ هزارو ۲۰۰ تومان به دست دامداران خواهد رسید.
فرهاد اکبری در گفتگو با ایلنا، با اشاره به تشدید مشکلات دامداران در تأمین علوفه دامی در سال خشک جاری، اظهار کرد: اتحادیه دامداران با مشارکت صندوق حمایت از توسعه دامپروری و تولیدات دامی کشور اقدام به ثبت سفارش واردات علوفه از روسیه کرده است.
وی ادامه داد: علوفه‌ای که از روسیه ثبت سفارش کردیم یونجه است که هم اکنون منتظر صدور مجوز برای ورود آن هستیم.
اکبری با تأکید بر اینکه تغییر در دولت و قوانین موجب به تأخیر افتادن واردات علوفه شده است، افزود: قبل از تغییر دولت ما مجوز از سازمان دامپزشکی گرفته بودیم و قرار بر این بود که سازمان حفظ نباتات نیز مجوز‌های لازم را صادر کند، اما با تغییر دولت و اجرای قانون انتزاع، مجوز دامپزشکی نیاز به صدور مجدد دارد و حفظ نباتات نیز هنوز اقدامی نکرده است. وی تصریح کرد: بر اساس قانون انتزاع بار دیگر وظایف بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی بازگشته است و در این زمینه باید این وزارتخانه همکاری لازم برای صدور مجوز‌ها را در سریع‌ترین زمان داشته باشد. به گفته اکبری وزارت جهاد کشاورزی وعده داده است در هفته جاری بار دیگر مجوز دامپزشکی را صادر کند و حفظ نباتات نیز اجازه واردات را بدهد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه دامداران کشور میزان ثبت سفارش یونجه برای واردات از روسیه را ۶۰‌هزار تن اعلام کرد و گفت: در مرحله اول ۳۰‌هزار تن و مابقی در مراحل بعدی به کشور وارد خواهد شد.
وی با بیان اینکه این واردات تا زمان رفع نیاز داخلی ادامه خواهد داشت، گفت: تا هر زمان که بازار تأمین شود، ما ثبت سفارش و واردات را از کشور روسیه ادامه خواهیم داد تا یونجه با قیمت مناسب در اختیار همه دامداران قرار گیرد. یونجه وارداتی با ارز نیمایی خواهد بود و بر اساس برآورد ما هر کیلوگرم یونجه روسی با قیمت ۵ هزارو ۲۰۰ تومان به دست دامداران خواهد رسید و پیش بینی می‌کنیم با صدور مجوز‌ها تا ۱۲ روز دیگر اولین محموله یونجه وارد کشور شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار