
به گزارش «جوان آنلاین»، عصر روز یکشنبه یکی از مسؤولان بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری تهران در تماسی با مأموران انتظامی، آنها را در جریان مرگ کودک 8 سالهای به نام «میلاد» که بر اثر سوختگی شدید در این بیمارستان بستری شده بود، قرار داد.
با اعلام این خبر به بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران، وی فوراً در محل این بیمارستان حاضر شد. در بررسیهای اولیه از مادر این کودک مشخص شد هنگامی که «میلاد» 8 ساله به اتفاق پدرش سوار بر خودروی پژو آردی بودند بنا به دلایل نامعلومی این خودرو آتش گرفته و آنها به شدت سوختند.
بازپرس اصغرزاده در خصوص تاریخ و محل این حادثه گفت: این حادثه در تاریخ نوزدهم مهرماه در صباشهر اتفاق افتاد که بلافاصله «میلاد» برای مداوا به بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری آورده شد، ولی متأسفانه معالجات اثربخش نبود و این کودک جان خود را از دست داد.
وی با اظهار بیاطلاعی از وضعیت پدر «میلاد» گفت: از آنجایی که این حادثه در محل دیگری روی داده است با صدور عدم صلاحیت رسیدگی، پرونده برای تحقیقات بیشتر به دادسرای محل وقوع حادثه فرستاده شد.