کد خبر: 105424
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۹
اخيراً مسئولان يکي از شرکت هاي بزرگ خودروسازي کشور قراردادي تقريبا يك ميليارد توماني را با فردي به نام م منعقد کرده اند که بر اساس اين قرارداد نامبرده موظف شده تا براي اين شركت، خودرو با كلاس هاي A و B جهاني را در دنيا شناسايي و معرفي کند.
اين فرد هم با سفر به اقصي نقاط امريكا و اروپا در صدد يافتن خودرويي در اين كلاس است .سفر به دهها کشور جهان در مدت زماني محدود اين فرد را بعنوان مارکوپولوي ايراني معروف کرده است . اين در حالي است که براي يافتن چنين خودرويي نياز به اين مسافرت ها نبود و از طريق نامه نگاري و در خواست از شرکتهاي خودروسازي جهان مي توان به چنين اطلاعاتي دست يافت .
گفتني است تاکنون نزديك به پانصد ميليون تومان در اين راه به نامبرده بعنوان يك شخص حقيقي پرداخت شده است . اين در حالي است كه شرکت خودروسازي مذکور در ساختار سازماني خود واحدي را جهت اين ماموريت از قبل ايجاد كرده که در چندسال اخير در اين حوزه مشغول به فعاليت بوده است .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار