کد خبر: 103796
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۴
مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران گفت : مخازن جدید زباله با کارآیی و عمر بیشتر به منظور استفاده در سطح شهر طراحی و تولید شده است.
فرهاد پورمحمدسخا افزود: این مخازن ترکیبی از فلز و پلاستیک بوده و از ایمنی و استحکام بالایی برخوردار است .همچنین هزینه ساخت آن 50 درصد نسبت به مخازن کنونی کمتر است.
وی با اشاره به اینکه پس از تامین اعتبارات لازم ، این مخازن به پیمانکاران خدمات شهری تحویل داده می‌شود، تصریح کرد:‌ مخازن جدید به نحو چشمگیری کارآیی و اثربخشی سیستم جمع آوری زباله را ارتقا خواهند بخشید.
مدیرعامل سازمان خدمات موتوری کیفیت مخازن کنونی را نیز مناسب ارزیابی کرد و افزود :‌ مخازن پلاستکی که هم‌اکنون در سطح شهر قرار دارد از بهترین و مناسب ترین مخازن دنیا بوده ودارای استاندارد EN 840 است.
پورمحمدسخا با بیان اینکه عمر مفید مخازن زباله به نحوه کاربری شهروندان و مواردی چون برخورد با خودروها و نحوه بارگیری آنها بستگی دارد، گفت : در بسیاری از کشورها مکان های ویژه ای جهت نگهداری مخازن زباله در درون منازل ، آپارتمانها و مجتمع ها پیش بینی شده و لذا در اینگونه کشورها کمتر از فضاهای عمومی جهت نصب مخازن استفاده می‌شود به همین دلیل عمر مفید این مخازن بیشتر است.
وی افزود : همچنین در این کشورها جمع آوری زباله حداکثر هفته ای دوبار صورت می گیرد در حالیکه این آمار درشهر تهران متاسفانه روزانه دومرتبه و در برخی از محورها وخیابان ها حتی به سه تا چهار بار نیز می رسد که این مساله نیز استهلاک سریعتر مخازن را به دنبال دارد.
مدیرعامل سازمان خدمات موتوری خاطرنشان کرد: قبل از اجرای طرح مکانیزاسیون خدمات شهری ،‌شهروندان زباله های خود را در مقابل منازل و در بیش از دو میلیون نقطه از سطح زمین می گذاشتند که بدین طریق ضمن آلودگی شدید محیط ، غذای مورد نیازجانوران موذی فراهم می آمد اما اکنون با استقرار مخازن زباله ، تعداد نقاط استقرار زباله و در پی آن دسترسی جانوران موذی به مواد غذایی کاهش یافته است که در صورت رعایت بیشتر از جانب شهروندان و کسبه در مورد نحوه دور ریختن زباله و زمان آن ،‌این مشکلات نیز کاهش می‌یابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار