
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امورایثارگران گفت: امروز مهمترین وظیفه مسوولان بنیاد وظیفه فرهنگی است و باید در جهت حمایت و صیانت از خانواده های شاهد و ایثارگر که جزو نخبگان جامعه هستند، کوشا باشیم و یقینا وظیفه ما در تکریم این عزیزان از سایر سازمان ها و نهادها سنگین تر است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن رحیمیان در سومین همایش فصلی روسای سازمان های استانی و معاونان بنیاد شهید وامور ایثارگران با بیان این مطلب، افزود: مهمترین شرایط احراز مدیریت و وظایف مدیران با استناد به آیات قرآن کریم، یاد خدا و توجه مستمر به خداوند، پرهیز از اصراف و تبذیر، اقامه نماز و توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و مدیران بنیاد این موارد را رعایت کنند.
وی با اشاره به اصول خط امام خمینی (ره) اصل ولایت فقیه را به عنوان محور اصلی نظام برشمرد و اظهار کرد: با این اصل دین و سیاست تحکیم می شود و نظام اسلامی قوام و دوام پیدا می کند و امروز دشمن و استکبار جهانی بهتر از همه به نقش ولایت فقیه پی برده و لذا تضعیف و کوبیدن ولایت فقیه را نشانه گرفته است.
رحیمیان افزود: دشمن می خواهد به فرزندان شهید به عنوان نخبگان جامعه آسیب وارد کند که اگر یک فرزند شهید به انحراف کشیده شود، آسیب بیشتری متوجه جامعه خواهد شد و لذا لازم است که بنیاد با ارائه برنامه های خوب و موثر فرهنگی در ارتقا ابعاد اعتقادی، اخلاق و علمی یادگاران شاهد بکوشد.
وی وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران را در این رابطه مهمتر و سنگین تر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات برشمرد و تاکید کرد: باید فرزندان شاهد و ایثارگر کاملا مجهز به علم دانش و آراسته به ایمان و اخلاق شده و ارزش های الهی و اسلامی را همواره پاس بدارند و اهداف و آرمان شهدا را پیگیری کنند.