کد خبر: 1013637
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
نظر امین حیایی درباره حضور در آگهی تبلیغاتی
آنقدر صبر کردم تا در تبلیغی که در شأن من بود بازی کنم! سال‌ها پیشنهادات زیادی به من می‌شد و قبول نمی‌کردم، چون می‌خواستم تبلیغی که بازی می‌کنم در شأن من باشد یا بتوانم به آن تبلیغ اعتماد کنم. من هیچ کاری را صرفاً برای پول انجام نمی‌دهم.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: امین حیایی بازیگر سینما و تلویزیون درباره علت نپذیرفتن پیشنهاد اجرا در تلویزیون و نیز چگونگی حضورش در برنامه عصر جدید به مهر گفت: من قبل از اینکه وارد «عصر جدید» شوم پیشنهاد اجرا برای سه برنامه در تلویزیون داشتم، اما علاقه‌ای نبود که بخواهم به آن‌ها جواب مثبت بدهم. از طرفی آنقدر مجریان توانمندی داریم که من فکر کردم اگر اجرای یکی از این برنامه‌ها را قبول کنم تا زمانی که بخواهم مجری خوبی شوم و توانمندی‌های یک مجری را به دست بیاورم، بخش زیادی از برنامه پیش رفته و من حتی اعتبار خودم را هم از دست داده‌ام، با این حال احسان علیخانی به من پیشنهاد داد که در نقش داور حضور پیدا کنم و این برایم جذاب بود. داور برنامه «عصر جدید» در ادامه با اشاره به اینکه من دوست نداشتم اجرا کنم و حتی فکر می‌کردم ممکن است به اعتبارم لطمه بزند، می‌افزاید: دوست نداشتم اعتباری را که در رشته کاری خودم به دست آورده بودم از دست بدهم، به ویژه که «اجرا» نیاز به اطلاعات عمومی در حوزه سیاست، فرهنگ و... دارد که من احساس می‌کردم چنین اشرافی ندارم.

این بازیگر سینما و تلویزیون در مورد علت ورودش به فضای تبلیغات تلویزیونی نیز می‌گوید: سال‌ها پیشنهادات زیادی به من می‌شد و قبول نمی‌کردم، چون می‌خواستم تبلیغی که بازی می‌کنم در شأن من باشد یا بتوانم به آن تبلیغ اعتماد کنم و به اعتبارم لطمه نخورد. به هر حال اعتبار به راحتی به دست نمی‌آید، ولی من هیچ کاری را صرفاً برای پول انجام نمی‌دهم. مردم برای من بسیار مهم هستند؛ مردمی که همیشه به من لطف داشته‌اند و محبت کرده‌اند و این محبوبیت برایم خیلی ارزش دارد.

حیایی در رابطه با انتقاداتی که از نحوه رأی دادنش در برنامه عصر جدید مطرح می‌شود، اظهار می‌دارد: من به خاطر عشق به تلویزیونی آمده‌ام که تا دورافتاده‌ترین نقاط کشور محصولاتش پخش می‌شود و مردم آن نقاط فقط به همین رسانه دسترسی دارند. من که به اندازه کافی دیده شده‌ام و دیده شدن زیاد دیگر نفعی ندارد. من فقط به خاطر عشق است که وارد این کار شده‌ام و البته واقعاً منتی هم ندارم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار