
به گزارش «جوان آنلاین»، سایت «آینده» وابسته به مهدی هاشمی رفسنجانی درانتهای مطلبی باعنوان «تشبیه ندای وحدت نخبگان به پیام صلح صدام» که به اظهارات فرمانده کل سپاه تعلق داشت، مخاطبان خود را به ترور سرلشگر جعفری تحریک نمود.
سایت آینده که برای هجمه غیرمستقیم به ارکان نظام، از کامنتهای مخاطبان بهرهگیری می کند، به دفعات توهینها، اتهامات وعقدهگشاییهایی را متوجه مسوولان نموده که نیازمند برخود جدی مسئولان قضائی کشور می باشد.
درهمین راستا، سایت آینده طی مطلبی موهم و تحریک آمیزی علیه فرمانده کل سپاه، به نقل از یک مخاطب خود نوشت: «من از نگاه آقایان، یک آدم غربزده و دنیا طلب هستم ولی نمی دانم این برادران سپاه چه تاثیر عمیقی روی من دارد که وقتی صحبتهایشان را می خوانم بخصوص این صحبت های سرارجعفری را، دلم میخواهد مثل حسین فهمیده به خودم نارنجک ببندم و برم اتومبیل این سردار را منفجرکنم که یک ملتی را از شر این ها نجات بدهم. خدایا ما که زرومان به اینها نمی رسد تو نجاتمان بده.»!
گفتنی است این گاف ضد امنیتی سایت مهدی هاشمی به نحوی بارز بود که این سایت ساعتی بعد اقدام به سانسور بخشی از کامنت مذکورشد.