کد خبر: 100790
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۸
رسانه هاي بيگانه راديو زمانه، العربيه ، بي بي سي ،راديو رژيم صهيونيستي ،دويچه وله (صداي آلمان) بار ديگر در چند روز گذشته از اغتشاشگران معترض به نتيجه انتخابات رياست جمهوري ايران، پشتيباني کردند. به گزارش ايرنا، در حالي که مطابق آخرين اخبار در کشور سه ميليون و 800 هزار دانشجو در محيطي آرام و بدون وارد شدن به دعواهاي سياسي سال تحصيلي جديد را آغاز کردند، پايگاه اينترنتي راديو زمانه روز گذشته(سه شنبه) در گزارشي نوشت: به دنبال اعلام حضور کامران دانشجو، وزير علوم در دانشگاه صنعتي شريف، صدها تن از دانشجويان معترض در اين دانشگاه دست به تظاهرات ضد دولتي زدند.
راديو زمانه به نقل از دانشجويي معترض به نتيجه انتخابات افزود: حدود 500 دانشجو جلوي کتابخانه مرکزي اين دانشگاه تجمع کردند.
پايگاه اينترنتي العربيه -متعلق به خاندان سعودي- نيزدر گزارشي ساختگي تلاش کرد تا تعداد دانشجويان معترض را از 500 نفر به دو هزار نفر ارتقاء دهد.
العربيه نوشت: جمعي از دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف روز سه شنبه در اعتراض به حضور کامران دانشجو وزير علوم دولت احمدى نژاد در اين دانشگاه تجمع کرده و شعارهاي اعتراض آميز سردادند.
العربيه افزود: جمعيتي بين 1000 تا 2000 نفر از دانشجويان اين دانشگاه از مقابل در کتابخانه مرکزي به سمت در اصلي اين دانشگاه در خيابان آزادي حرکت کردند و با دادن شعارهاي ضد دولتي اعتراض خود را نشان دادند.
پايگاه اينترنتي بي بي سي نيز تلاش کرد تا روز سه شنبه به بزرگنمايي اين حرکت اعتراضي بپردازد.
بي بي سي نوشت: يک روز پس از برگزاري تجمع اعتراضي گسترده در دانشگاه تهران، جمعي از دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف اقدام به برگزاري تجمعي اعتراضي عليه دولت ايران کردند و عليه مقام هاي دولتي شعار دادند.
گفتني است محمدعلي ابطحي عضو شوراي مرکزي مجمع روحانيون مبارز و مشاور مهدي کروبي در اولين جلسه دادگاه متهمان کودتاي مخملي با بيان اينکه بي‌بي‌سي فارسي براي انتخابات راه اندازي شده بود، افشا کرد: احزابي مانند مشارکت، از افرادي از جناح کبوترهاي امريکايي براي ارتباط و گفت و گو با کبوترهاي ايراني به عنوان اصلاح طلب دعوت و گفت و گو کردند که قابل توجه است.
حسين رسام، تحليل گر ارشد سفارت انگليس نيز در جلسه دوم اين دادگاه‌ها افشا کرد: شوراي فرهنگي بريتانيا از طريق ايجاد بانک اطلاعاتي براي پذيرش دوره IELTS، برگزاري دوره هاي مشترک با نهادهاي دولتي و حکومتي، شناسايي و جذب نخبگان از طريق اعطاي بورسيه و نيز جاسوسي علمي و صنعتي در دانشگاه‌ها اقدام به جمع آوري اطلاعات مورد نياز مي‌کرد.
راديو رژيم صهيونيستي در حمايت از سبز پوشان دانشجو گفت:با گشايش دانشگاه‌هاي تهران ، بعد از اعتراضات دانشجويي در دانشگاه تهران ،روزسه شنبه در دانشگاه صنعتي شريف تظاهرات گسترده اي عليه محمود احمدي نژاد و حاميان وي برگزار شد!
اين راديو بدون آنکه از تعداد تظاهرات کنندگان ميليوني خود که شمار آنان بنا به گفته ساير حاميان خارجي سبز پوشان ايران به زحمت به 2000 نفر مي رسيد! نامي ببرد،در ادامه افزود:اين دانشجويان به نفع مير حسين موسوي شعار مي دادند.
بهاره هدايت عضو شوراي مرکزي دفتر غيرقانوني تحکيم وحدت در مصاحبه با دويچه وله(صداي آلمان) گفت: به دنبال تظاهرات صدها هزار نفر در دانشگاه‌هاي کشور در حال حاضر دولت از ترس جنبش دانشجويي به بهانه بيماري آنفولانزاي خوکي در صدد تعطيلي دانشگاه‌هاست!
وي افزود: دفتر تحکيم وحدت آمادگي آن را دارد تا با همياري ساير تشکل‌هاي منتقد دولت به تقويت جنبش سبز و حرکت‌هاي اعتراضي عليه دولت در دانشگاه‌ها کمک کند.
هدايت منظور خود را از "ساير تشکل‌هاي منتقد دولت" مشخص نکرد و نگفت که آيا اين تشکل ها در خارج کشور قرار دارند يا داخل کشور؟
گفتني است در حمايت از سبز پوشان معترض در دانشگاه شريف تهران راديو فردا ،خبر گزاري رويترز و روزنامه ايتاليايي لارپوبليکا نيز روز سه شنبه در گزارش‌هايي مشابه به حمايت از آنان پرداختند.
اما از همه جالبتر حمايت مريم رجوي از رهبران گروهک تروريستي مجاهدين خلق(منافقين) از نا آرامي در دانشگاه‌هاي کشور بود.
بر اساس اين گزارش ،همسر مسعود رجوي از دانشجويان خواسته است تا آرامش دانشگاه‌ها را مختل سازند.
رجوي در حالي اقدام به حمايت از حرکت‌هاي آشوب زا در سطح دانشگاه‌ها کرده است که اگر چه امروز براي اين گروهک رمقي باقي نمانده است و حتي از حيث محل و اسکان نيز آواره هستند، اما رفتارهاي آشوبگرانه آنان در محيط‌هاي دانشگاهي سال‌هاي نخست انقلاب باعث شد تا دانشگاه علم و صنعت به مرکز فعاليت اين گروهک تبديل شد.
فعالان دانشجويي بر اين باور هستند که دانشگاهيان به عنوان يکي از نهادهاي اجتماعي تاثير گذار جامعه ايران خواهند توانست با آگاهي وارد ميدان شده و تحرکات بيگانگان و حاميان داخلي آنان را خنثي کنند که يک نمونه آن بي توجهي به تجمعات مذکور علي رغم تبليغات بالا است. **آيا در ايران آزادي نيست؟ نکته قابل تامل آن است در شرايطي که در جمهوري اسلامي فضاي باز سياسي امکان بيان ديدگاه‌هاي مخالف را فراهم مي سازد و مقام معظم رهبري، رئيس جمهور و ساير مسئولان همواره بر رفع کمبودهاي دانشگاه‌ها و مطالبه‌گري دانشجويان تاکيد ورزيده اند، چرا معدودي افراد غافل خود را آلت دست بيگانگان کرده اند.
رسانه ها و سياسيون بيگانه همراه با پياده نظام هاي داخلي‌شان در حالي نظام جمهوري اسلامي را متهم به خفقان، ستاره‌دار کردن دانشجويان، ندادن آزادي هاي سياسي و... مي کنند که نگاهي گذرا به تحولات دانشگاهي کشور، خلاف اين ادعا را ثابت مي کند. به طور مثال در سخنراني دکتر محمود احمدي نژاد -به عنوان شخص دوم مملکت-، در دانشگاه صنعتي امير کبير(در سال 85) عکس رييس جمهور در مقابل چشمانش و به هنگام سخنراني وي آتش زده شد اما هيچ برخوردي با دانشجوي هتاک و عاملان اين سناريوي از قبل طراحي شده، صورت نگرفت. در کنار اين تعداد ديدارهاي رييس جمهور با دانشجويان بسيار بيشتر از روساي دولت‌هاي پيشين بوده و دانشجويان در اين ديدارها نظرات خود را بطور صريح با رييس قوه مجريه در ميان گذاشته اند. همواره در تجمعات افراطيون در دانشگاه ها و در سخنراني‌هاي سران دوم خرداد در مراکز آموزش عالي در طي چهار سال اخير شعارهايي عليه رييس جمهور -که البته خود از بنيانگذاران انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان بوده است- سر داده شده است اما از آن تعبير به "ابراز عقيده" شده است. **موسوي بازيگر است يا مربي؟ رسانه هاي بيگانه در حالي تجمع صد نفره افراطيون را در دانشگاه هاي تهران و صنعتي شريف مورد پوشش وسيع خبري قرار دادند که ده‌ها هزار دانشجوي اين دانشگاه‌ها، بي‌توجه از مقابل اين غوغاسالاري‌ها گذشتند. آيا تعداد اندکي دانشجوي مغفول نماينده نزديک به چهار ميليون دانشجوي ايراني هستند؟
در حالي که هيچکدام از رسانه هاي بيگانه خبري از درگيري ميان نيروهاي انتظامي با مردم ذکر نکرده اند، سايت وابسته به جبهه مشارکت از درگيري ميان مردم و نيروهاي امنيتي در خيابان‌هاي حافظ تهران و ميدان وليعصرسخن رانده است. طي روزهاي گذشته قريب به اتفاق رسانه هاي حامي موسوي از خبر حاشيه سازي هاي ميليشياي تحکيم در دانشگاه تهران و شريف استقبال کردند. يک روزنامه دوم خردادي در ذيل عکس و تيتر صفحه نخست ديروز خود با عنوان "اعتراض دانشجويان در کنار مراسم رسمي" از تجمع اعتراضي حاميان موسوي و کروبي با نماد سبز خبر داد و به تلاش همه جانبه نيروهاي انتظامي براي ممانعت از کشيده شدن تجمع حاميان موسوي به خيابان هاي حساس اطراف دانشگاه اذعان داشت.
گفته مي‌شود، هر اقدامي که از سوي سبزها اجرا مي‌شود از چندين روز قبل توسط جرياناتي خارج از مرزهاي کشور در محيط‌هاي مجازي به صورت گسترده تبليغ شده و پس از آن توسط رسانه‌هاي بيگانه همچون تلويزيون "بي‌بي‌سي" و "صداي آمريکا" انعکاس داده و تبليغ مي‌شود. پيش از اين نيز و در سفر رييس جمهوري به نيويورک، ائتلافي از منافقين سبزپوش، سلطنت‌طلبان فراري، يهوديان افراطي، اپوزيسيون خارج نشين و... شعارهايي عليه احمدي نژاد و نظام اسلامي و در حمايت از ميرحسين موسوي سر دادند. شعارهايي که عين همان‌ها در دانشگاه تهران و شريف تکرار شد. تجمع نيويورکي‌ها در حالي رخ داد که اگر موسوي نسبت به مواضعش عليه رژيم صهيونيستي چرخش نکرده باشد، آنگاه بعيد به نظر مي‌رسد که رفتار راهپيمايان سبزپوش نيويورکي و حاميان دانشگاهي آنان مورد پسند موسوي باشد و او هرگز حاضر نخواهد بود که عکسش در کنار پرچم اسرائيل به گردش درآيد و کساني که شعارهاي "اسرائيل‌پسند" سر مي دهند، به حمايت از او برخيزند.پيش از سفر رئيس جمهوري هم به آمريکا، چيزي مشابه اين تجمع در روز قدس در تهران انجام شد. شعار سبزها در آن روز "استقلال آزادي جمهوري ايراني" بود؛ شعاري که با آنچه ميرحسين موسوي ادعا کرده، متفاوت است. او در آخرين بيانيه خود با "درون نظام خواندن" جنبش منتسب به وي اعلام کرد: ما جمهوري اسلامي نه يک کلمه کم نه يک کلمه زياد را مي‌خواهيم. به همين علت است که شائبه طراحي "عمليات گروه فشار در دانشگاه" عليه دولت، در خارج از مرزها تقويت مي‌شود و نمايان مي‌شود که ميرحسين موسوي در اين پروژه اغتشاش بيشتر نقش يک بازيگر را دارد تا مربي.
در حالي که سخنان احمدي نژاد در سازمان ملل مورد خشم قدرت‌ها و رژيم صهيونيستي و استقبال مسلمان به ويژه دانشجويان ايراني قرار گرفت، اما برخي رسانه ها ترجيح دادند که از کنار آن با سکوت بگذرند به طوري که استقبال صدها نفري دانشجويان از احمدي نژاد در بازگشت از نيويورک با بايکوت خبري از سوي رسانه‌هاي بيگانه و نمايندگي‌هاي داخلي شان همراه شد.
حال سئوال اساسي اين است که آيا ميليون ها دانشجويي که به تجمعات سبزپوشان کمترين محلي نمي گذارند و دعوت نامه هاي رنگارنگ آنان را بي پاسخ مي گذارند و تعداد پرشمار دانشجويان عدالت‌خواه و استکبارستيزي که طي ساليان اخير بر سر قدرت‌ها فرياد کشيده اند و بارها در مقابل سفارت خانه هاي دول غربي در دفاع از مظلومان تجمع کرده اند، دانشجو نيستند و تنها جمع کوچکي -که هنوز دانشجو بودن آنان مشخص نشده است- که به دعوت رسانه‌هاي سيا و بنگاه خبري سرويس امنيتي انگليس شعارهاي "دشمن‌شاد‌کن" سر مي دهند، دانشجو هستند؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار