کد خبر: 1002252
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
جهانپور عنوان کرد
شناسایی ۱۵۵۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا/ ۵۵ نفر جان باختند سخنگوی وزارت بهداشت گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۱۵۵۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۱۵۵۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۰۴۶۹۱ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۵۴۱ نفر رسید.

به گفته جهانپور، خوشبختانه تا کنون ۸۳۸۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند. ۲۷۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۵۸ هزار و ۸۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار