کد خبر: 999149
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳
وزیر ورزش و جوانان گفت در تمام استانها، اماکن و سالن سرپوشیده ورزشی در اختیار ستاد مدیریت بحران بیماری کرونا قرار گرفته است.
به گزارش جوان آنلاین و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، دویست و سی و نهمین نشست شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان با حضور مسعود سلطانی‌فر تشکیل شد. در این جلسه وزیر ورزش و جوانان با تقدیر از فعالیت‌های موثر و هماهنگ ادارات کل استانی و ستاد عالی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا گفت: برابر گزارش‌های دریافتی از ادارات کل استانی، تا امروز بیش از ۵۰۰ خوابگاه و سالن ورزشی در اختیار ستاد مدیریت بحران بیماری کرونا قرار گرفته است و از این تعداد ۱۴۰ مکان تحویل شده و ۱۱۸ مکان هم توسط ستاد‌های مدیریت بحران بیماری کرونا تجهیز شده است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: تا این زمان ۵۸۰۰ تخت در اماکن ورزشی برای قرنطینه مستقر شده و تمام مکان‌ها و خوابگاه‌های ورزشی تا زمان اعلام ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در اختیار ستاد‌های ملی استانی خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار