کد خبر: 998666
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
کشف قیمت ۸۶۰۰ ریالی «شستا» در بورس ۱۰ درصد از سهام سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با شیوه ثبت سفارش و به قیمت ۸۶۰۰ ریال در بورس تهران کشف قیمت شد.
به گزارش جوان آنلاین و به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۹ تعداد ۸ میلیارد سهم معادل «۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم در جهت عرضه به عموم و ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم جهت عرضه به صندوق‌های سرمایه گذاری در روز شنبه ۳۰ فروردین ماه ۹۹» معادل ۱۰ درصد از سهام سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه اولیه شد.

بر این اساس ۱۰ درصد از سهام سرمایه گذاری تأمین اجتماعی با نماد «شستا» به قیمت هر سهم ۸،۶۰۰ ریال در بورس تهران کشف قیمت و معامله شد. لازم به ذکر است: با عرضه اولیه این شرکت در بورس تهران تعداد شرکت‌های فعال در بورس به ۳۳۵ شرکت رسید و به ارزش بازار ۶۸۸ هزار میلیارد ریال افزوده شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار