محمداعتدادی گفت: آموزش و پرورش استان به دنبال آن است تا بازگشایی مدارس در شرایطی انجام شود که الزامات بهداشتی و شرایط لازم در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی محقق شده باشد، به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان اعتدادی مدیرکل آموزش و پرورش استان در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سال 1399 که در محل استانداری اصفهان برگزار شد اظهار داشت : از زمان ششم اسفند ماه و همزمان با شیوع بیماری کرونا علی رغم تعطیلی مدارس خوشبختانه روند آموزش همچنان ادامه داشت و همکاران فرهنگی ما در استان اصفهان با استفاده از ظرفیت های موجود در فضای مجازی این موضوع را دنبال نمودند.
وی در ادامه افزود : مدیران و آموزگاران ما در استان از هیچ کاری در این زمینه دریغ ننمودند تا ادامه روند آموزشی از هر طریق ممکن ادامه پیدا کند .
مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه راه اندازی سامانه جامع آموزشی ERP در استان را یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این زمینه برشمرد و تأکید نمود: به اذعان مقام عالی وزارت جایگاه آموزش و پرورش استان همیشه مشخص بوده و اقدامات انجام شده در این استان بسیار مهم ، اساسی و زیربنایی است .
اعتدادی در ادامه به راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) اشاره نمود و گفت : شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) با برطرف شدن برخی مشکلات از روز گذشته در دوره ابتدایی در دسترس همکاران قرار گرفت.
وی در ادامه گفت : بیش از 70 درصد از دانش آموزان در استان از طریق فضای مجازی آموزش را دنبال می کنند و حدود 30 درصد از دانش آموزان نیز به دلایلی نظیر دسترسی نداشتن به تجهیزات ، امکانات و بستر لازم نتوانستند از این ظرفیت استفاده نمایند که برای این موضوع نیز راه حل هایی پیش بینی شده است .
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت : تا ششم اسفند 98 که مدارس استان براثر شیوع کرونا وبا نظر ستاد ملی تعطیل شد ، هشتاد درصد از محتوای آموزشی دروس با توجه به بودجه بندی توسط همکارانم به صورت حضوری تدریس شده است.
وی در ادامه در خصوص زمان و شرایط بازگشایی مدارس عنوان کرد: آموزش و پرورش استان به دنبال آن است تا بازگشایی مدارس در شرایطی انجام شود که الزامات بهداشتی و شرایط لازم در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی محقق شده باشد، البته در تأمین امکانات لازم در استان مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که از طریق مراجع مربوط در حال پیگیری این موارد هستیم.
وی افزود : در زمان برگزاری امتحانات نیز این شرایط درنظر گرفته خواهد شد و بحث فاصله گذاری اجتماعی مدنظر همکاران ما در آموزش و پرورش استان است.