کد خبر: 998372
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
مدیر فرهنگسرای رسانه شهرداری اصفهان:
برگزاری اولین جلسه کارگاه مجازی  گویندگی فاطمه شفیعی گفت:اولین جلسه کارگاه مجازی گویندگی، روز سه شنبه ۲۶ فروردین با حضور فائزه فتاحی گوینده و مجری اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، مدیر فرهنگسرای رسانه اظهار داشت: از آنجایی که کارگاه های گویندگی همیشه با مخاطب زیادی روبرو بوده در حال حاضر نیز، با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا، همچنان مردم درخواست ادامه این کارگاه ها را دارند.

وی با بیان اینکه مردم باید به  آموزش های مجازی عادت کنند، بیان کرد: اولین جلسه کارگاه مجازی "گویندگی" از سوی فرهنگسرای مجازی و به همت فرهنگسرای رسانه وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، روز سه شنبه ۲۶ فروردین ماه از ساعت ۱۷ با حضور فائزه فتاحی گوینده و مجری اجرا خواهد شد.

مدیر فرهنگسرای رسانه افزود: در این کلاس وبینار گویندگی و اجرا، اصول مهم گویندگی و اجرا، ویژگی های صدا، بهداشت و پرورش صوت تدریس می شود‌.

وی تصریح کرد: یک کارگاه مجازی ۴ جلسه ای با محوریت "سواد رسانه ای" نیز بعد از کارگاه گویندگی به زودی برگزار خواهد شد.

شفیعی خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه مجازی می توانند پس از ورود به آدرس لینک skyroom.online/ch/esf-farhang/fan و انتخاب گزینه مهمان، از این برنامه به صورت رایگان استفاده کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار