سرویس اقتصادی جوان آنلاین: منصور کمال نیا کارشناس اقتصادی در خصوص عرضه اولیه شستا در بازار سرمایه، گفت: سیاست های محمد شریعتمداری به عنوان وزیر، تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای شفافیت و اعتماد به جوانان موجب شده است تا محمد رضوانی فر مدیرعامل شستا این شرکت سرمایه گذاری را روانه بازار سرمایه کند که جای تقدیر دارد.
وی ادامه داد: پس از عرضه اولیه باید دید که سود سهام حاصل از آن در چه محلی هزینه و بکار گیری می شود. براساس آنچه پیش بینی می شود شستا به دنبال سرمایه گذاری است و سود حاصل باید در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد.
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: مجموعه اقدامات شرکت های سرمایه گذاری تامین اجتماعی در بازار سرمایه قابل توجه است و به طور حتم با حضور شستا این اقدامات و فعالیت ها چند برابر خواهد شد.
وی اذعان داشت: بازنشستگان تامین اجتماعی می توانند به این مهم خوش بین باشند چراکه سرمایه گذاری های مجموعه وزارت کار بخصوص شستا در دولت دوم حسن روحانی روند مثبتی داشته است و این را می توان از تحقق وعده های داده شده سود هر سهم و خروجی واحد های تولیدی، صنعتی، دارویی، معدنی و ... مشاهده کرد.
بنا به گفته وی؛ بازار سرمایه در ایران طی ماه های گذشته با رشد مواجه بوده است و بدون شک حضور این شرکت سرمایه گذاری تاثیر قابل توجهی در بازار خواهد داشت و از این پس دیوار های شستا از سنگ و آهن به شیشه تبدیل خواهد شد و مردم می توانند در جریان اقدامات شستا شفاف تر از هر زمانی قرار گیرند.