کد خبر: 984374
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۲:۱۵
پسری که در نوجوانی مرتکب قتل پدرش و به قصاص محکوم شده بود با جلب رضایت اولیای دم موفق به فاصله گرفتن از طناب دار شد.
سرویس حوادث جوان آنلاین: به گزارش «جوان»، رسیدگی به این پرونده از ۵ مرداد سال ۹۲ با قتل مرد میانسالی در خانه‌اش در شهرستان رباط‌کریم به جریان افتاد. اولین بررسی‌ها نشان داد، عامل قتل پسر ۱۷ ساله خانواده است که مهرداد نام دارد. او هنگام انتقال جسد پدرش با خودروی زانتیا دستگیر شد و در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: «پدرم مرد بدخلقی بود و مدام با من و مادرم درگیر بود. او همیشه مرا کتک می‌زد، به همین خاطر از او کینه داشتم تا اینکه تصمیم به قتل گرفتم. اولین بار تعداد زیادی قرص خواب خریدم و داخل لیوان شربت ریختم. پدرم شربت را خورد، اما زنده ماند. دومین بار تصمیم گرفتم به او قرص برنج بدهم، اما موفق نشدم. آخرین بار زمانی بود که با هم درگیر شدیم و او دوباره مرا به شدت کتک زد. آن روز وقتی پدرم در خواب عمیق بود میله آهنی را به سرش کوبیدم و او را کشتم.»

متهم درخصوص انتقال جسد هم گفت: «بعد از قتل، جسد پدرم را در صندوق عقب ماشین زانتیا که متعلق به خودش بود، گذاشتم تا آن را در حاشیه خلوتی از شهر رها کنم، اما ماشین خراب شد و مجبور شدم به تعمیرگاه بروم. کارگران مشغول کار بودند که به من مشکوک شدند و با مأموران تماس گرفتند و همین باعث شد دستگیر شوم.» بعد از این توضیحات، متهم به دلیل اینکه زیر ۱۸ سال است به پزشکی قانونی معرفی شد که کارشناسان طی گزارشی اعلام کردند، وی زمان ارتکاب جرم ماهیت آن را درک کرده است. با اعلام این گزارش، پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و در اولین جلسه محاکمه، متهم با درخواست پدربزرگ و مادربزرگش به قصاص محکوم شد. این حکم در دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد تا اینکه پسر جوان توانست بعد از گذشت شش سال از حادثه با رضایت اولیای دم از مرگ فاصله بگیرد. به این ترتیب پرونده برای رسیدگی از جنبه عمومی جرم به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و بار دیگر محاکمه شد. او در آخرین دفاعش گفت: «خیلی اشتباه کردم و خانواده‌ام با اعلام رضایت مرا شرمنده کردند. پدرم مرد پولداری بود، اما به ما توجهی نداشت و محبت نمی‌کرد به همین دلیل من، مادرم و خواهرم خیلی اذیت می‌شدیم. حالا شش سال از بهترین روز‌های عمرم در زندان گذشت و به اندازه کافی تنبیه شده‌ام. از دادگاه تقاضا دارم در مجازاتم تخفیف قائل شوند تا بتوانم این روز‌ها را برای مادرم جبران کنم.»

بعد از آخرین دفاع متهم مادر مهرداد گفت: «پسرم کار اشتباهی کرده است و نمی‌خواهم از او دفاع کنم، اما شوهرم نیز مقصر بود. او همیشه پسرم را کتک می‌زد و مرد بداخلاقی بود. این شد که مهرداد به بیماری اعصاب مبتلا شد و تحت تأثیر خاطرات بدی که از پدرش داشت، مرتکب قتل شد. خواهش می‌کنم با آزادی او موافقت کنید تا من و دخترم تنها نباشیم.» در پایان هیئت قضایی وارد شور شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار