کد خبر: 983623
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۸
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح:
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از خوداتکایی و خودکفایی در حوزه‌های دفاعی و نظامی به عنوان الگوی پیشرفت نظام اسلامی و عرصه شکست راهبرد دشمنان در مقابله با انقلاب اسلامی نام برد و یادآور شد: در حوزه‌های اقتصادی هم باید با الگوگیری از قطع هرگونه وابستگی در عرصه‌های دفاعی به خودکفایی و شکوفایی دست یابیم.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت دفاع، امیر سرتیپ امیر حاتمی روز گذشته با اشاره به مسئولیت خطیر و حساس دولت، نظام اسلامی و نیرو‌های مسلح در تأمین امنیت ملی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری و تحول و رشد اقتصادی کشور نیازمند استقرار امنیت پایدار در کشور است.

وزیر دفاع نیروی انسانی و تجهیزات و تسلیحات دفاعی را از پایه‌های اصلی و اساسی مقوله امنیت برشمرد و افزود: محور اصلی امنیت، نیرو‌های مسلح جان برکف، با انگیزه، مؤمن، بصیر و ایثارگری است که کشور را در قبال تهدیدات دشمنان قسم خورده حفاظت و حراست می‌کنند و امروز به برکت هدایت‌های حکیمانه فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای ایران اسلامی دارای نیرو‌های مسلح مقتدر، انقلابی، مجرب و آموزش‌دیده‌ای است که در دنیا بی‌نظیر است.

حاتمی با اشاره به توطئه اخیر دشمنان نظام اسلامی در جهت مخدوش ساختن امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: این بار نیز با رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری، آگاهی، بصیرت و دشمن‌شناسی ملت، ترفند دشمنان با شکست مواجه شد.

حاتمی آخرین حربه نظام استکبار را «جنگ اقتصادی» و «فشار حداکثری» علیه ملت مظلوم ایران اسلامی عنوان کرد و گفت: در این شرایط بسیار حساس، «عرصه اقتصادی» میدان واقعی مبارزه است و انقلابی‌ترین و جهادی‌ترین کار تقویت حوزه اقتصاد ملی است و وظیفه و تکلیف همگان توجه و تأکید ویژه بر «اقتصاد مقاومتی» و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های ملی و بومی کشور و نگاه به درون و توانمندسازی اقتصاد است. وی از خوداتکایی و خودکفایی در حوزه‌های دفاعی و نظامی به عنوان الگوی پیشرفت نظام اسلامی و عرصه شکست راهبرد دشمنان در مقابله با انقلاب اسلامی نام برد و یادآور شد: در حوزه‌های اقتصادی هم باید با الگوگیری از قطع هرگونه وابستگی در عرصه‌های دفاعی به خودکفایی و شکوفایی دست یابیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار