کد خبر: 982316
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴
جیرانی با پرستویی به  کافه آپارات  برگشت فریدون جیرانی، بعد از وقفه یک ماه برنامه "کافه آپارات" را با میزبانی از پرویز پرستویی اجرا کرد.
سرويس فرهنگ و هنر جوان آنلاين: به گزارش روابط عمومی آپارات، فریدون جیرانی در قسمت نهم برنامه کافه آپارات، میزبان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون پرویز پرستویی است که به بهانه اکران فیلم سینمایی "مطرب " مهمان این برنامه شده است.

فریدون جیرانی، یک ماه پیش همزمان با پخش برنامه عزت الله ضرغامی، بر اثر سکته خانه نشین شده بود، قرار است از او در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به پاس چهار دهه فعالیت هنری تجلیل به عمل آید.

جیرانی که در ادوار جشنواره فیلم فجر به عنوان روزنامه‌نگار، منتقد، کارگردان، نویسنده، تهیه‌کننده و عضو هیات انتخاب و داوری حضور موثری داشته است. او حضور در سینمای حرفه‌ای را در سال ۱۳۶۰ با نوشتن فیلم‌نامه فیلم «آفتاب نشین‌ها» تجربه کرد و فعالیت در مطبوعات را با سردبیری در مجله سینما در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد.

جیرانی تا به امروز در برنامه کافه آپارات، میزبان عوامل فیلم سرکوب و افرادی، چون همایون اسعدیان، مازیار میری، طناز طباطبایی، جواد عزتی، خانواده محمد علی فردین و. بوده است.

این برنامه به تهیه کنندگی عمار سبحانی و سردبیری و اجرا فریدون جیرانی روز‌های سه شنبه ساعت ۲۲ از آپارات پخش می‌گردد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار