کد خبر: 982096
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
عضو فراکسیون امید:
ما باید عینک سیاسی را روی چشمان خود برداریم و واقعیت را ببینیم؛ در بدنه قوه قضائیه اتفاقات خوبی در حال شکل‌گیری است.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: محمود صادقی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، به اقدامات اخیر دستگاه قضا جهت برخورد سازنده با افراد گوناگون اشاره کرد و گفت: مسیری را که قوه قضائیه در پیش گرفته است، بسیار سازنده بوده، ضمن اینکه اصلاح ساختاری این سیستم کار یک سال و دو سال نیست، بلکه باید در یک پروسه طولانی به روند اصلی خود بازگردد.

وی در ادامه افزود: جهت‌گیری دستگاه قضا در حال حاضر سازنده است، اگرچه نقد‌هایی هنوز به رویه آن‌ها وجود دارد، چرا که اخیراً صحبت‌هایی را ریاست دستگاه قضا در رابطه با تفکیک جرایم سیاسی از جرایم امنیتی در دانشگاه تهران داشتند و باید گفت که در عمل فعلاً چنین اتفاقی نیفتاده است و بنده به عنوان یک شاهد این اتفاق را در پرونده خود مشاهده نمی‌کنم، چرا که قاضی پرونده اصلاً قانون جرم سیاسی را به رسمیت نمی‌شناسد.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات تصریح کرد: ما باید عینک سیاسی را روی چشمان خود برداریم و واقعیت را ببینیم؛ در بدنه قوه قضائیه اتفاقات خوبی در حال شکل‌گیری است، مثلاً همین رأی اخیری که قاضی در استان البرز صادر کردند، بسیار علامت خوبی بوده و این نشان می‌دهد که بدنه علمی در سیستم قضا در حال تقویت شدن است و البته این رویکرد‌های کلان قوه قضائیه هم به چنین قضات شجاعی دلگرمی می‌دهد.

عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه روند فعلی دستگاه قضا با سال‌های پیش قابل قیاس نیست، تأکید کرد: در حال حاضر ما باید برخورد دستگاه قضا با افرادی که در اتفاقات آبان ماه دست داشتند را با اتفاقات سال ۹۶ مقایسه کنیم، قطعاً این‌ها با هم قابل قیاس نیستند. وی در ادامه افزود: با پیگیری مستقیم ریاست دستگاه قضا برای اولین بار تعدادی از محکومان امنیتی مشمول عفو شدند و در این رابطه هم خیلی برخورد سازنده‌ای کردند که امیدوار هستیم این روند تقویت بشود، ناگفته نماند که مشکلات در سیستم قضایی کم نیستند و ریاست دستگاه قضا برای حل این مسائل کار بسیار سختی را در پیش دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار