کد خبر: 976086
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۰
در معاملات دیروز تالار شیشه‌ای
روز گذشته شاخص بورس بیش از ۲۳۰ واحد رشد کرد. گروه خودرو و ساخت قطعات در این رشد تأثیر بسزایی داشت؛ به طوری که اکثر سهم‌ها در این گروه با رشد بیش از ۴ درصد در قیمت پایانی مواجه شدند.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: به گزارش «ایسنا»، روز یک‌شنبه شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران نسبت به روز گذشته ۲۳۰ واحد رشد کرد و در تراز ۳۰۸ هزار و ۹۶۰ واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز با رشد مواجه شد و در نهایت ۱۰۰۸ واحد بالا رفت و به رقم ۸۶ هزار و ۱۰۴ واحدی رسید. شاخص بازار شناور با ۸۲۹ واحد رشد تا رقم ۳۵۳ هزار و ۵۷۶ واحد بالا رفت. شاخص بازار اول نیز ۱۶۷ واحد رشد کرد و به رقم ۲۲۴ هزار و ۵۰۳ واحدی رسید و شاخص بازار دوم با ۴۷۱ واحد رشد عدد ۶۲۸ هزار و ۵۲۰ واحدی را تجربه کرد. بانک ملت، پتروشیمی پارس و پتروشیمی مبین سه سهمی بودند که بیشترین تأثیر کاهشی را روی شاخص بازار داشتند، به نحوی که هر کدام از این نماد‌ها ۲۲۸، ۱۱۹ و ۱۰۵ واحد شاخص‌های بازار را کاهش دادند، اما در طرف مقابل ایران‌خودرو، گروه صنعتی پاکشو و سایپا هر کدام به ترتیب ۱۴۱، ۹۹ و ۹۱ واحد تأثیر افزایشی روی شاخص بازار داشتند.

در بورس تهران ۲۰۳ سهم با رشد قیمت و ۱۴۶ سهم با افت قیمت روبه‌رو شدند. در فرابورس ایران نیز ۱۰۸ رشد و ۸۹ سهم افت قیمت را تجربه کرد. در گروه خودرو و ساخت قطعات اکثر سهم‌ها با رشد بیش از ۴ درصد در قیمت پایانی مواجه شدند. این گروه در ارزش معاملات نیز رتبه اول را به خود اختصاص دادند. گروه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری پس از خودرویی‌ها ارزش معاملات را شاهد بودند، اما در این گروه اکثر سهم‌ها با کاهش قیمت روبه‌رو شدند از جمله نماد بانک ملت که بیشترین تأثیر کاهشی را روی شاخص بازار گذاشت در آخرین معامله با ۵۶/۲ درصد کاهش قیمت روبه‌رو شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار