کد خبر: 960733
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
امرالله احمدجو:
امروزه هرزه‌نگاری را به ژانر بدل کرده‌اند! امرالله احمدجو، کارگردان سینما و تلویزیون، متعقد است ادبیات سخیف در کار‌های نمایشی رسوخ کرده است
سرويس فرهنگ و هنر جوان آنلاين: امرالله احمدجو، کارگردان سینما و تلویزیون، با انتقاد از رواج ادبیات سخیف در کار‌های نمایشی گفت: متاسفانه ادبیات سخیف و نادرست فقط محدود به شبکه نمایش خانگی نیست، این ادبیات تمام حوزه فیلمسازی را تحت‌الشعاع خود قرار داده است. وجود این موضوع نشان از این دارد که نویسندگان بیشتر اهل کاسبی هستند تا انجام دادن یک کار فرهنگی.

اینکه می‌بینیم در تلویزیون این مسئله کمتر به چشم می‌خورد، وجود محدودیت و ممانعت است. اگر این سخت‌گیری نباشد، نویسندگان همین مقدار را هم رعایت نمی‌کنند.

زمانی که در همین برنامه‌های تلویزیون هیچ نقد درستی از شرایط موجود نمی‌شود، کار‌ها دست کسانی می‌افتد که فقط می‌توان آن‌ها را مطرب به حساب آورد، آن هم مطربانی که سلیقه نازل دارند.

غرایز در همه آدم‌ها به خصوص قشر جوان وجود دارد. نویسندگان هم برای جذاب کردن کار، از هرزه نگاری و خشونت استفاده می‌کنند. این کار تا جایی پیش رفته که این هرزه‌نگاری تبدیل به یک ژانر شده است.
 
منبع: برنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار