کد خبر: 960297
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
در این مقاله به معرفی وب سایت استادبانک به عنوان مرجعی برای دریافت خدمات آموزش خصوصی و تدریس با کیفیت مناسب و هزینه پایین می‌پردازیم.
تقویت نقاط ضعف دانش‌آموزان در مقاطع مختلف به کمک روش‌ها و ابزار‌های مختلفی انجام می‌گیرد. روش‌هایی مانند کلاس‌های گروهی، دوره‌های آموزش آنلاین، ویدیو‌های آموزشی، انواع کتاب‌های کمک درسی و تدریس توسط معلم خصوصی از این جمله هستند. تمام روش‌های بالا کارایی خوبی دارند، اما مؤثرترین و سریع‌ترین روش، تدریس توسط معلم خصوصی است. هر چند این روش کارایی بالایی در موفقیت دانش‌آموزان دارد، ولی برخی افراد معتقدند هزینه این کلاس‌ها بالاست. اگر نکاتی را که در زیر به شما معرفی می‌کنیم مدنظر قرار دهید، می‌توانید با رعایت آن‌ها با کمترین هزینه به بهترین معلم‌های خصوصی دسترسی داشته باشید. در انتهای مقاله به معرفی وب سایت استادبانک به عنوان مرجعی برای دریافت خدمات آموزش خصوصی و تدریس با کیفیت مناسب و هزینه پایین می‌پردازیم.

نکات زیر به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ یک سری از نکات در مورد قبل از تشکیل کلاس‌هاست و دانش‌آموزان باید قبل از تشکیل کلاس‌های خصوصی و انتخاب استاد آن‌ها را در نظر داشته باشند.

برخی از این نکات نیز در حین برگزاری جلسات و بعد از تمام شدن کلاس‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین نکاتی در زمینه کیفیت تدریس خصوصی و هزینه‌هایی که برای دریافت خدمات از مراکز تدریس خصوصی وجود دارد، مطرح می‌شود.

نکاتی که قبل از شروع تدریس خصوصی باید مدنظر قرار دهید:

با بررسی نکاتی که در زیر عنوان می‌شوند، به مقدار زیادی کیفیت و حتی کمیت تدریس خصوصی خود را افزایش می‌دهید.

یک. سوابق تدریس و مدارک دانشگاهی استاد را به صورت دقیق بررسی کنید

رشته و دانشگاهی که معلم در آن تحصیل کرده است و سوابق تدریس مانند مدارس و آموزشگاه‌های محل کار وی اهمیت بالایی دارد. علاوه بر این باید بررسی کنید که معلم خصوصی شما در چه پایه‌ها و مقاطعی سابقه تدریس دارد. به عنوان مثال معلم خصوصی ریاضی ممکن است دیفرانسیل را چندین سال تدریس کرده باشد، اما در زمینه تدریس خصوصی ریاضی دوازدهم سابقه زیادی نداشته باشد. پس باید دقت کنید که تسلط وی بر کدام مباحث بیشتر است. به طور کلی مدارک دانشگاهی معلم خصوصی، نسبت به تجربه و سوابق او از درجه اهمیت کمتری برخوردارند. وب سایت استادبانک در پروفایل اساتید، به صورت دقیق این موارد را نمایش می‌دهد.

دو. بررسی روش تدریس معلم

هر معلمی یک روش تدریس مخصوص به خود دارد، شما می‌توانید یک نمونه ویدیو از تدریس معلم ببینید تا با لحن و روش تدریس او آشنا شوید. اگر به این ویدیو‌ها دسترسی ندارید، در زمان صحبت تلفنی یا حضوری با او، به نحوه صحبت کردنش دقت کنید. حتی می‌توانید در مورد روش تدریس، از او سؤال بپرسید. استادبانک نیز در پروفایل اساتید خود، ویدیوی نمونه تدریس قرار داده است تا دانش آموزان و خانواده‌ها با مشاهده آن‌ها بتوانند بصورت دقیق‌تر با نحوه تدریس استاد و لحن او آشنا شوند.

سه. میزان موفقیت و نظر شاگردانی که از تدریس خصوصی معلم استفاده کرده‌اند

یکی از مهم‌ترین معیار‌هایی که در زمان انتخاب معلم خصوصی خوب باید به آن توجه کنید، نظری است که شاگردان قبلی او دارند. اگر با شاگردان قبلی او ارتباط برقرار کنید و از میزان موفقیت و رضایت آن‌ها اطلاع پیدا کنید، با اطمینان خاطر می‌توانید او را برای معلم خصوصی خود انتخاب کنید. مثلا اگر شما برای تدریس خصوصی ریاضی دوازدهم نیاز به استاد داریم، حتما پرس و جو کنید و ببینید شاگردان قبلی استاد در همین درس، یعنی ریاضی دوازدهم چقدر راضی بوده‌اند و چقدر رشد کرده‌اند.

چهار. بررسی فاصله معلم خصوصی به محل تشکیل کلاس

زمان مهم‌ترین دارایی یک انسان است. در شهر‌های بزرگی مانند تهران، هزینه‌های زیادی برای رفت و آمد پرداخت می‌شود و زمان زیادی نیز ممکن است در ترافیک برای دانش‌آموز یا معلم هدر رود.

اگر کلاس خصوصی در منزل دانش‌آموز برگزار شود، هر چند زمانی از شاگرد برای رفت و آمد تلف نمی‌شود، ولی هنگامی که استاد برای رسیدن به منزل دانش‌آموز مسافت زیادی را بپیماید، هزینه‌های کلاس خصوصی خودبه‌خود افزایش می‌یابد. همچنین ممکن است به دلیل خستگی استاد، کیفیت تدریس پایین آید. از این رو تا حد امکان سعی کنید از معلم خصوصی بهره ببرید که به محل زندگی شما نزدیک‌تر باشند تا هم کیفیت کلاس و تدریس افزایش یابد، هم هزینه‌های حاشیه‌ای کمتری پرداخت کنید.

پنج. شناسایی نیاز تحصیلی دانش‌آموز و انتخاب معلم متناسب با درجه نیاز و سطح او

برای انتخاب معلم خصوصی خوب و مناسب، باید بتوانید تشخیص دهید، سطح دانش‌آموزتان چگونه است. برخی از اساتید در سطح‌های پایه و درک مفاهیم اولیه و تقویتی دانش‌آموز مهارت بیشتری دارند؛ اما اساتیدی هستند که سطح تدریس بالاتر و در حد تیزهوشان دارند. قطعاً دانش‌آموز باید در سطح تدریس استاد باشد تا بتواند مفاهیم را بهتر و بهینه‌تر درک کند. زمانی که می‌خواهید معلم خصوصی انتخاب کنید، هدف از کلاس و سطح دانش‌آموز را مورد بررسی قرار دهید و قبل از شروع کلاس این نکات را برای استاد کاملا توضیح دهید.

به طور کلی سعی کنید با اساتیدی کلاس برگزار کنید که تجربه بیشتری دارند. معمولا این معلم خصوصی نسبت به دیگر معلمان مبتدی هزینه بیشتری دریافت می‌کنند، ولی برگزاری کلاس با آن‌ها سریع‌تر به نتیجه می‌رسد و هزینه نهایی کلاس خصوصی کمتر خواهد بود. به عنوان مثال ۳ جلسه کلاس با یک معلم با سابقه و حرفه‌ای، در اکثر موارد حدود ۶ تا ۸ جلسه کلاس با یک معلم مبتدی بازدهی خواهد داشت.

نکاتی که در حین جلسات تدریس و پس از اتمام آن‌ها باید در نظر داشته باشید

برخی از نکات را باید در زمان برگزاری کلاس از همان ابتدا تا پس از اتمام جلسات مورد توجه قرار دهید تا کیفیت کلاس و هزینه‌های آن را بتوانید مدیریت کنید.

یک. به جلسات اول کلاس به عنوان نمونه تدریس توجه ویژه داشته باشید

یک یا دو جلسه اول را به خوبی مورد ارزیابی قرار دهید. اگر کیفیت تدریس معلم و کلاس مناسب نباشد، به احتمال زیاد در این جلسات متوجه آن خواهید شد.

دو. برنامه زمانی تدریس معلم خصوصی را دریافت کنید

معلمان حرفه‌ای و باتجربه، در جلسه اول یا دوم برنامه زمانی مشخصی به دانش‌آموز ارائه می‌دهند. در این جلسات معلم سطح دانش‌آموز را ارزیابی می‌کند و بر اساس سرعت یادگیری دانش‌آموز و رسیدن او به سطحی مشخص، تعداد جلسات موردنیاز را تعیین می‌کند. به عنوان مثال مشخص می‌شود که در طی ۸ جلسه، نمرات دانش‌آموز از ۱۴ به ۱۸ می‌رسد.

سه. دریافت تمرینات دوره‌ای و خلاصه درس به صورت جلسه‌ای از تدریس خصوصی معلم

معلمان حرفه‌ای برای جلسات تدریس خود برنامه‌های مشخصی دارند؛ مثلا در هر جلسه می‌دانند چه مباحثی را باید تدریس کنند و چه مثال‌هایی را با شاگرد خود کار کنند. پس از اتمام هر جلسه از وی بپرسید که چه فعالیت‌هایی در این جلسات انجام داده است و شما باید چه تمریناتی را انجام دهید. اگر تمرینات هر جلسه را دریافت کنید، مفاهیم را بهتر درک می‌کنید و اطمینان حاصل می‌کنید که این مبحث را به خوبی فراگرفته‌اید.

چهار. نتیجه آزمون‌هایی را که معلم در حین تدریس خصوصی برگزار می‌کند، دریافت کنید

معلمان باتجربه در ابتدای هر جلسه تدریس خصوصی از شاگردان خود کوییز می‌گیرند. این آزمون‌ها معمولا یک یا دو سؤال از مفاهیم اساسی جلسه قبل است. نتیجه کوییز‌ها را از معلم دریافت کنید. هر چند جلسه یک بار نیز از مباحثی جلسات گذشته آزمون گرفته می‌شود. این کار سبب می‌شود تا مفاهیمی که تدریس شده است مرور شود و یادگیری دانش‌آموز و تسلط بر مباحث نیز مورد بررسی قرار گیرد.

پنج. بررسی نتایج امتحانات مدرسه دانش‌آموز

هدف از برگزاری کلاس‌های خصوصی برای دانش‌آموز، رشد عملی او و کسب نمرات بهتر در امتحانات مدرسه است. هر جلسه که برای کلاس خصوصی برگزار می‌شود، هزینه‌هایی را در بر دارد. از این رو بهتر است با حساسیت‌های بیشتری بازدهی هر جلسه را مورد بررسی قرار دهید. معلم باید بتواند شما را توجیه کند که کلاس‌های خصوصی وی مؤثر است و باعث ارتقا سطح علمی دانش‌آموز می‌شود. در غیر این صورت توصیه می‌شود کلاس خصوصی را ادامه ندهید.

در این مطلب تلاش کردیم برای انتخاب معلم خصوصی راهنمای جامعی را به دانش‌آموزان و خانواده‌ها ارائه دهیم. امروزه تکنولوژی اینترنت باعث شده که شما به‌راحتی بتوانید از طریق وب سایت‌های اینترنتی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، نیاز‌های تدریس خصوصی خود را برطرف کنید. اپلیکیشن‌های مختلفی نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند. البته ممکن است هر اپلیکیشن یا وب سایتی نتواند نکات بالا را برای شما پوشش دهد. از این رو بهتر است سایت‌های معتبر و با سابقه خوب را در این زمینه پیدا کنید و از آن‌ها نهایت بهره را ببرید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار