کد خبر: 957164
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰
رئیس کل بانک مرکزی گفت: تأمین ارز برای واردات در ۷۰روز اول سال به رقم ۸/ ۳ میلیارد دلار رسید.
سرویس اقتصاد جوان آنلاین: به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، عبدالناصر همتی در مصاحبه‌ای در جریان راهپیمایی پرشکوه روز قدس گفت: از ۸/ ۳ میلیارد دلار ارز تأمین شده در حدود دوماه اول سال، بیش از ۳ میلیارد دلار آن توسط صادرکنندگان تأمین شده‌است و از این مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار آن واردات در مقابل صادرات بوده‌است که در سیاست ارزی جدید بانک مرکزی مورد توجه قرار گرفته‌است.
وی با اشاره به اینکه این مبلغ تأمین ارز در اوج فشار‌های تحریمی امریکا و تعطیلی عمده روز‌های فروردین ماه، بسیار معنادار است، تأکید کرد: ارز‌های تخصیصی برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی، مواد اولیه کارخانجات و کالا‌های ضروری دیگر بوده‌است.
همتی رشد ارز برگشتی صادرکنندگان را نتیجه سیاست‌های ارزی جدید بانک مرکزی و منطقی قلمداد شدن نرخ ارز سامانه نیما از نظر صادرکنندگان دانست.

مسیر‌ها و روند‌هایی را برای دریافت پول نفت پیدا کردیم
رئیس کل بانک مرکزی گفت: امریکا تلاش کرده که فروش نفت ایران را کاهش دهد، ولی ما مسیر‌ها و روند‌هایی را برای دریافت درآمدهایمان پیدا کردیم که هیچ‌یک از این کار‌ها نمی‌تواند بر آن اثرگذار باشد.
به گزارش «تسنیم»، رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه تلاش‌های امریکا و متحدانش برای به زانو درآوردن ایران بی‌نتیجه بوده‌است، گفت: امریکا و متحدانش قرار بود سال گذشته ایران را به زانو درآورند که البته تمام تلاش‌هایشان بی‌نتیجه بود و امسال شرایط بهتری داریم و محکم در این مسیر ایستاده‌ایم و خوشبختانه در شرایط فعلی ثبات اقتصادی نیز برقرار شده‌است.
وی افزود: مهم‌ترین نشانه بی‌اثر بودن تلاش‌های امریکا و متحدانش نیز این است در روزی که به نام روز فلسطین و قدس نامگذاری شده و همگان علیه اسرائیل شعار می‌دهند، متحدین امریکا واسرائیل همه را در مکه مکرمه به دور هم جمع کرده‌اند و علیه ایران شعار می‌دهند که همه این موارد نشان از قدرت و استحکام ایران دارد و به یاری خدا آزادی قدس نیز محقق خواهد شد. همتی با بیان اینکه رفتار فعلی امریکا، نشانه شکست تلاش‌های این کشور برای افزایش فشار بر ایران است، تصریح کرد: در حال حاضر امریکا اعلام کرده‌است که حداکثر فشار را بر ایران وارد و تلاش کرده که فروش نفت ایران را کاهش دهد، ولی ما مسیر‌ها و روند‌هایی را برای دریافت درآمدهایمان پیدا کردیم که هیچ‌یک از این کار‌ها نمی‌تواند بر آن اثرگذار باشد. پیغام‌ها و رفتار فعلی امریکا نشان از شکست تلاش‌هایش دارد و به امید خداوند به زودی شاهد پیروزی مردم ایران خواهیم بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار