کد خبر: 956731
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۲
در شرایطی که ناوگان عمومی جاده‌ای همچنان در تأمین لاستیک با مشکل مواجه است، رئیس سازمان راهداری وعد‌ه داده‌است، از هفته آینده در پایانه‌ها و شهرک‌های حمل و نقل به کامیون‌هایی که در طرح جابه‌جایی کالای اساسی و کشاورزی مشارکت کنند، لاستیک تعلق می‌گیرد.
سرویس اقتصاد جوان آنلاین: طبق بررسی‌ها نیاز است هر ماه حداقل ۲۰۰ هزار حلقه لاستیک به سازمان راهداری ارائه شود تا در اختیار راننده‌ها قرار گیرد، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در این‌باره گفت: با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت درصدد هستیم، از هفته آینده در پایانه‌ها و شهرک‌های حمل و نقل بار، به کامیون‌هایی که در طرح بزرگ جابه‌جایی کالا‌های اساسی و محصولات کشاورزی مشارکت می‌کنند، لاستیک، روغن و قطعات پرمصرف را ارائه کنیم.
به گفته عبدالهاشم حسن‌نیا، براساس هماهنگی انجام شده در کمیسیون عمران با وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار است روغن مورد نیاز رانندگانی که بار و مسافر جا‌به‌جا می‌کنند، از طرف شرکت توزیع‌کننده روغن در پایانه‌های بار توزیع شود تا رانندگان با مشکلات کمتری روبه رو شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: بیش از ۳۴۰ هزار دستگاه کامیون در بخش حمل و نقل جاده‌ای فعال است که به دلیل عمر بالا، چالش‌های جدی را در حوزه جابه‌جایی بار و بهره‌وری حمل و نقل ایجاد کرده‌است که چنانچه در قالب شرکت‌های توانمند ساماندهی شوند، بخش قابل‌توجهی از مشکلات موجود برطرف خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار