کد خبر: 950563
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰
سرپرست معاونت عمران شهرداری فردیس خبرداد
سرپرست معاونت عمران شهرداری فردیس گفت: ساماندهی آب های سطحی به صورت ویژه در دستور کار مدیریت شهری فردیس قرار دارد.

مهرداد حقیقی اظهار کرد: تمهیدات لازم در راستای مدیریت آب های سطحی بر اثر بارش باران اندیشیده شده است.

وی در ادامه از شناسایی نقاطی که ممکن است در آنها آبگرفتگی رخ دهد خبر داد و افزود: اقداماتی برای ساماندهی آب های سطحی این نقاط انجام شده است.

حقیقی همچنین از احداث چاه های جذبی در نقاطی که احتمال آبگرفتگی و جاری شدن سیلاب در آنها وجود دارد خبر داد و اضافه کرد: برای هدایت آبهای سطحی مطالعاتی به صورت ویژه در دستور کار مشاوران عمرانی قرار گرفته است.

وی در بخش دیگری با اشاره به تاکید شهردار فردیس مبنی بر لزوم ساماندهی آب های سطحی شهر، خاطرنشان کرد: نیروهای خدمات رسان شهرداری فردیس در راستای تحقق این مهم و جلوگیری از ایجاد روان آب در شهر تلاش می کند.

سرپرست معاونت عمران و امور زیربنایی شهرداری فردیس با اشاره به بارش شدید باران در هفته گذشته، تصریح کرد: نیروهای خدمات رسان شهرداری فردیس تماما به حالت آماده باش درآمده بودند و خوشبختانه طی اقدامات انجام شده به سرعت آبگرفتگی ها و روان آب های جاری شده در معابر رفع می شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار