کد خبر: 929448
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۸
رئیس‌جمهوردر جلسه هیئت دولت تشریح کرد
‌ مردم دنبال خرید و فروش‌های ریسک‌دار نروند در این ایام دو پیروزی را توأمان به دست آوردیم، یکی پیروزی سیاسی و دیپلماسی در صحن سازمان ملل و جهان بود و دیگری پیروزی در برابر تروریسم و برخورد قاطع با تروریست‌ها و تحکیم امنیت ملی و داخلی کشور بود.
در اين ايام دو پيروزي را توأمان به دست آورديم، ‌يکي پيروزي سياسي و ديپلماسي در صحن سازمان ملل و جهان بود و ديگري پيروزي در برابر تروريسم و برخورد قاطع با تروريست‌ها و تحکيم امنيت ملي و داخلي کشور بود.
به گزارش ايرنا، حسن روحاني روز گذشته در جلسه هيئت دولت، با بيان اينکه در اين ايام در صحنه سياست خارجي و ديپلماسي، امنيت داخلي و منطقه‌اي، موفقيت‌هايي داشته‌ايم، اظهار داشت: امروز افکار عمومي جهان طرفدار ايران است و حتي در داخل امريكا بسياري از سياستمداران و مردم، ايران را در مسير حق دانسته و اقدامات دولت امريكا را نمي‌پسندند.
رئيس‌جمهور به دستاوردهاي ايران در نشست امسال مجمع عمومي سازمان ملل اشاره کرد و افزود: در زمينه برجام اکثريت قاطع کشورها، از برجام حمايت کردند و از اقدام جمهوري اسلامي ايران در حفظ توافق، تقدير کرده و غالب کشورها، تحريم امريكا عليه ايران را محکوم و آن را اقدامي غيرقانوني مي‌دانستند. وي خاطرنشان کرد: نقض تعهدات بين‌المللي امريكا و مخالفت آنها با برخي نهادهاي بين‌المللي از قبيل شوراي حقوق بشر، دادگاه کيفري بين‌المللي و خروج امريكا از برخي تعهدات تجاري، مورد نقد همه کشورها بود.

‌ ‌ امريكايي‌ها دنبال آنند کاخ سفيد براي ايران تصميم بگيرد
وي افزود: امريكايي‌ها به دنبال آن هستند استقلال و مردم‌سالاري ايران را با شکست مواجه کنند و مي‌گويند به جاي اينکه مردم ايران براي ايران تصميم بگيرند، بايد کاخ سفيد براي ايران تصميم بگيرد و هيچ هدف ديگري ندارند. رئيس‌جمهوري خاطرنشان کرد: مردم ايران به اتفاق آرا و صداي خود استقلال، کشور و مردم‌سالاري خود را دوست داشته و مي‌خواهند خودشان براي خودشان تصميم‌گير باشند و اگر در ايران رأي بگيريم، فکر نمي‌کنم حتي يک نفر وجود داشته باشد که نوکري را بپسندد، بلکه همه عزت، استقلال و آقايي را خواهند پذيرفت و به همين واسطه امريكا در راستاي رسيدن به اهداف خود صددرصد با شکست مواجه خواهد شد. روحاني با اشاره به اينکه احساس من در اين سفر اين بود که امريكايي‌ها با سروصداهايي که براي تحريم ايران ايجاد کرده‌اند تصميم‌شان براي فشار عليه ايران مدتي کوتاه است، گفت: آنها مي‌خواهند ايران را در اين مدت کوتاه تحت فشار قرار دهند تا يک دستاورد کوچکي از لحاظ سياسي در داخل امريكا به دست بياورند. وي افزود: همه تلاش امريكا اين بود که به هر نحوي يک نوع مذاکره در هر سطحي با ايران شروع شود و او اعلام کند که با اعمال فشار عليه ايران موفق به مذاکره شدند و همانند گذشته ادعا کنند که يک قدم جديدي را براي مسائل ايران و بين‌الملل برداشته‌اند. روحاني با بيان اينکه همه مي‌دانيم در شرايط امروز کشور به خاطر توطئه امريكا و برخي اذناب آنها در منطقه، فشارهايي از لحاظ اقتصادي به مردم وارد شده است، گفت: اما دولت با همه توان به دنبال اين است که در برابر امريكا ايستاده و اين فشارها را کاهش دهد.

‌ ‌ امريكا تحريم‌هاي آبان را شهريور و مهر پيشخور کرد
رئيس‌جمهوري با اشاره به اينکه امروز وضع ذخاير ارزي کشور حتي ذخاير اسکناس، بهتر از هر زمان ديگري است، گفت: از ابتداي دولت تا امروز براساس آخرين آمار امروز بهترين شرايط را در اين زمينه دارا هستيم. روحاني تأکيد کرد: اين يک تهمت و دروغ است که بگويند دولت مي‌خواهد از بالا رفتن ارز ريال به دست بياورد، چراکه دولت راه‌هاي سالمي را براي تأمين ارز مورد نياز خود دارد و نيازي به اين کار ندارد و اين اقدامات به ضرر دولت است؛ دولت هيچ‌وقت نمي‌خواهد که نرخ ارز در بازار نامتعادل باشد. وي با بيان اينکه بايد اقدامات بيشتري در اين راستا صورت گرفته و ارز هنوز قيمت واقعي خود را ندارد و بايد به قيمت واقعي خود بازگردد، گفت: دولت از هيچ تلاشي در اين راستا فروگذار نخواهد کرد. البته مقداري با احتياط قدم برمي‌دارد و اين به‌خاطر آن است که اگر در آينده سخت‌ترين شرايط پيش‌روي دولت قرار گرفت با مشکل مواجه نشويم، اما امروز همان سخت‌ترين شرايط است و امريكايي‌ها همه اقدامات را عليه ملت ايران انجام دادند و چيزي براي آبان‌ماه باقي نمانده و هيچ‌کس کلمه 13 آبان را در ذهن خود خطور ندهد، چراکه هيچ اتفاقي نخواهد افتاد؛ تمام کارهايي که قرار بود امريكايي‌ها در آبان ماه انجام دهند در شهريور و مهر انجام دادند.
روحاني با تأکيد براينکه نبايد مردم را نسبت به آينده نگران کنيم، خاطرنشان کرد: به صراحت مي‌گويم که کالاهاي اساسي مورد نياز مردم در انبارها از هر سال و زماني بيشتر است و حتي اخيراً تصميم به افزايش اين ذخاير هم اتخاذ شده است با وجود اينکه با همين شرايط هم هيچ‌کس نبايد نگران کالاهاي اساسي باشد. روحاني با اشاره به اينکه مردم نبايد دنبال خريد و فروش‌هاي ريسک‌دار باشند، افزود: اينگونه خريد و فروش‌ها به نفع مردم نيست و تجربه مؤسسات غيرمجاز درس خوبي براي همگان بود که مردم سراغ اينگونه سرمايه‌گذاري‌ها نروند و با مشورت با افرادي که با مسائل اقتصادي به خوبي آشنا هستند، اقدام کنند. وي خاطر نشان کرد: در تصميمات اخير، تصويب کرديم که بانک مرکزي بتواند، اوراق ارزي و ريالي منتشر کند که با اين اقدام قدرتي به بانک مرکزي براي جمع‌آوري نقدينگي داده مي‌شود که مي‌تواند شرايط اقتصادي کشور را بيش از پيش بهبود بخشد. رئيس‌جمهوري ادامه داد: همچنين مجوز لازم را صادر کرديم تا هر کس هر مقدار ارز و طلا بخواهد وارد کشور کند، آزاد باشد و حتي تصويب کرديم که اگر مأمور گمرکي يا امنيتي در گمرک مانع ورود اسکناس به کشور شود، در مرحله اول به انفصال شش ماه خدمت و در مرحله دوم به انفصال کامل از خدمت محکوم خواهد شد و به اين واسطه راه را براي آنکه مردم بتوانند زندگي عادي و معمولي خودشان را داشته باشند، فراهم کرديم.

‌ ‌ تشکر از سپاه به‌خاطر پاسخ کوبنده به تروريست ها
روحاني با تأکيد بر اينکه همه اقداماتي که انجام مي‌شود در راستاي حفظ آرامش و امنيت مردم است، گفت: بايد از نيروهاي مسلح کشور و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، تشکر کنم که به موقع و با دقت تصميمات شوراي عالي امنيت ملي را اجرا کرده و پاسخ آنهايي را که به امنيت و جان مردم خيانت کرده بودند و به زن‌ها، کودکان و حتي طفل چهار ساله رحم نکردند، به بهترين وجه دادند. وي با بيان اينکه پاسخ ايران، همواره قاطع و کوبنده خواهد بود، اظهار داشت: البته دنيا بداند ما طراحان و آمران تروريست را مانند عاملان تروريستي مي‌دانيم و همانطور که عاملان تروريست محکومند و با آنها برخورد مي‌کنيم، طراحان نيز محکوم بوده و با آنها نيز برخورد خواهيم کرد و شکست خواهند خورد.
رئيس‌جمهوري افزود: اينکه جمهوري اسلامي ايران قاطعانه و در يک زمان کوتاه و با دقت مرکز تروريست‌ها را هدف قرار مي‌دهد، نشان از اين است که اگر عوامل دست‌چندم يک گروه تروريستي در ايران اقدامي انجام دهد، ما طراحان و گروه اصلي و مرکزيت آنها را مورد هدف قرار مي‌دهيم که البته در اين راستا اقدامات بعدي هم انجام خواهيم داد. روحاني ادامه داد: عده‌اي از کساني که در داخل کشور با اين جنايتکاران در ارتباط بودند دستگير شدند و به اشد مجازات خواهند رسيد و نسبت به کساني که طراحي اقدامات تروريستي داشتند نيز برخورد خواهد شد. وي با بيان اينکه در اين ايام دو پيروزي را توأمان به دست آورديم، گفت: يکي پيروزي سياسي و ديپلماسي در صحن سازمان ملل و جهان بود و ديگري پيروزي در برابر تروريسم و برخورد قاطع با تروريست‌ها و تحکيم امنيت ملي و داخلي کشور بود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
0
0
چشم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار