کد خبر: 929335
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
فرماندار تبریز مطرح کرد
فرماندار تبریز در ادامه با اشاره به وضعیت گورستان ستارخان در تبریز، گفت: با توجه به کمبود فضای سبز در این منطقه ایجاد فضای سبز مناسب در منطقه مورد استقبال مردم قرار خواهد گرفت.

علیار راستگو در نشست ستاد بازآفرینی شهرستان تبریز با اشاره به موضوع تصمیم‌گیری در خصوص اعتبارات تجهیز فضاها و مکان‌های قابل بهره‌برداری برای توسعه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در محلات حاشیه‌نشین هدف، اظهار داشت: در این خصوص در چهار منطقه هدف، شهرداران درخواست‌های خود را باید اعلام کنند تا به راه و شهرسازی ارجاع داده شود.

وی با بیان اینکه در این خصوص 570 میلیون تومان به منطقه یک سپرده‌ شده بوده، اما با توجه به توانمندی این منطقه در تأمین منابع بهتر است 50 درصد این اعتبارات به منطقه 10 اختصاص داده شود.

فرماندار تبریز ادامه داد: در راستای تجهیز فضاها و مکان‌های قابل بهره‌برداری برای توسعه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در محلات حاشیه‌نشین دستگاه‌ها ظرف 72 ساعت فرصت دارند تا برنامه‌های خود را اعلام کنند در غیر این صورت در نشست بعدی تصمیم‌گیری انجام خواهد شد.

وی در راستای توسعه و تجهیز مناطق مورد هدف با توجه به موضوع تأمین مراکز بهداشتی در مناطق حاشیه ننشین زمینی به وسعت یک هزار متر بری ایجاد مرکز بهداشتی درمان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده می‌شود.

راستگو در ادامه با اشاره به وضعیت گورستان ستارخان در تبریز، بیان کرد: با توجه به کمبود فضای سبز در این منطقه ایجاد پارک یا بوستانی در منطقه مورد استقبال مردم قرار خواهد گرفت، بر این اساس باید مکاتبات موردنیاز در خصوص مسائل شرعی و دیگر موارد انجام و پس‌ از آن اقدامات لازم انجام شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها