به گزارش جوان آنلاین خبرگزاری بسیج، اصغر مقامی فر، دبیر آیین بزرگداشت روز سرباز که صبح روز گذشته در ستاد سازمان بسیج در مجتمع 5 آذر برگزار شد؛ با اشاره به اهداف برگزاری مراسم تجلیل از سربازان وظیفه گفت: این مراسم با هدف ارتقای جایگاه سربازی در جامعه و به منظور تقویت روحیه و انگیزه سربازان وظیفه و تقویت ارتباط عاطفی بین مسئولین و سربازان برگزار گردید.
مقامی فر با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای سرباز در ایام هشت سال جنگ تحمیلی افزود: در این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره 13 شهید سرباز دوران دفاع مقدس از دو تن از خانواده های شهدای سرباز تجلیل به عمل آمد.
وی با اشاره به برخی از رشته ها و بخش های فعالیت سربازان وظیفه خاطرنشان کرد: همچنین در این مراسم تعدادی از سربازان نخبه و نمونه در بخش های ورزشی؛ علمی و فناوری و قرآنی که رتبه برتر را کسب نموده اند تجلیل به عمل امد.