کد خبر: 924222
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۶
فرمانده کل ارتش:
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی به مناسبت سالروز تأسیس قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) تأکید کرد آسمان ایران در حصار امنیت و دیوار نفوذناپذیر قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) ارتش است
به گزارش فارس، در بخشی از پیام امیر سرلشکر موسوی آمده است: دشمنی‌ها و تهدید‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سالی که از عمر با برکت انقلاب می‌گذرد، هرگز لحظه‌ای متوقف نشده و همین موضوع دلیل و لازمه هوشیاری همیشگی تمامی نیرو‌های دفاعی کشور را روشن می‌کند. قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) با حکمت، درایت و درک دقیق و عمیق فرماندهی معظم کل قوا، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در راستای تغییرات ترفند‌ها و تاکتیک‌های دشمن شکل گرفت و در طول ۱۰ سالی که از تشکیل آن گذشته، همچون پیش از آن و به ویژه روز‌های دفاع مقدس، چشم بیدار و گوش شنوای دفاعی کشور مقدس اسلامی بوده و آسمان ایران در حصار امنیت و دیوار نفوذناپذیر قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) ارتش است.
در ادامه این پیام تصریح شده است: پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ان شاء الله و به یاری خداوند بزرگ، همواره به سوی رشد و استحکام بیش از پیش سازمان پدافندی همراه با شناخت اهداف و عمل دشمن، تقویت آموزش‌ها، نگهداری به روز از ابزار و تجهیزات و استفاده حداکثری از آنها، هوشیاری و بهنگام بودن آمادگی‌ها با بهره‌گیری از روش‌های متنوع پدافندی در تعامل اثربخش و هم‌افزا با مجموعه بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران و بخش‌های مرتبط لشکری و کشوری حرکت خواهد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار